Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Solutia Dumnezeu

Solutia Dumnezeu

Solutia Dumnezeu

 • 32,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 64

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

 • Autor: Walsch Neale Donald
  ISBN: 9786066393799
  Dimensiuni: 13x20
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 210.00

Este imperios ca toți oamenii să se pună acum de acord

asupra celui mai important subiect din istoria omenirii!


Am produce rezultate spectaculoase dacă am face acest lucru, schimbând viața pe Pământ în bine – pentru totdeauna. Iar acest lucru nu este ceva ce ne-ar depăși puterile.

Chiar putem să punem capăt furiei, violenței, dezacordurilor dintre oameni și națiuni, greutăților financiare, sărăciei, foametei și suferinței, care afectează milioane de oameni. Chiar putem să asigurăm pacea, prosperitatea, securitatea și bucuria pentru oamenii din întreaga lume.

Tot ceea ce omenirea a sperat sau a visat vreodată și ceea ce am fost cu adevărat meniți să trăim chiar poate să fie al nostru. Nu este nevoie de eforturi, este suficient să îmbrățișăm cu toții o singură idee...

„Specia noastră este invitată chiar acum să decidă – și este invitată urgent de valul evenimentelor (nu în ultimul rând, pandemia de coronavirus din 2020) – în ce fel de Dumnezeu vrem să credem.

Eu chiar cred că este posibil ca noi toți să cădem de acord asupra unei idei unice despre Dumnezeu, care să unifice toate culturile și pe care întreaga omenire să o îmbrățișeze.

Cred că decizia de a îmbrățișa o asemenea idee (pe care o numesc «Soluția Dumnezeu») ar reprezenta acel pas final care ne va ridica la nivelul unei adevărate Civilizații Avansate.“

Neale Donald Walsch 

Neale Donald Walsch

Acest mesager spiritual modern și-a petrecut cea mai mare parte a vieții căutând sensul spiritual al existenței. De la treptele din Macchu Picchu până la altarele shintoiste din Japonia, de la Piața Roșie din Moscova până la Piața San Pietro din Vatican și până la Piața Tienanmen, în China, Neale a observat peste tot dorința oamenilor de a trăi în pace și armonie, așa că a căutat să le aducă oamenilor o nouă înțelegere asupra vieții și asupra lui Dumnezeu.

Cărțile sale din seria „Conversații cu Dumnezeu” l-au redefinit pe Dumnezeu și au schimbat paradigmele spirituale de pe întregul Glob. Scrierile lui Neale au fost traduse în zeci de limbi și au fost citite de milioane de oameni de pe toate continentele. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie