Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Soluția salvatoare

-30%
Soluția salvatoare

Soluția salvatoare

 • 38,00RON26,60RON
 • Preţul în puncte de recompensă: 76

Pandantiv CADOU la 5 cărți comandate!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • Autor: Graeber Charles
  ISBN: 9786066393232
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.30

Povestea din spatele progreselor majore din oncologie

răsplătite cu Premiul Nobel în 2018


 „Vreme de peste 100 de ani, cercetătorii au încercat să angreneze sistemul imunitar în lupta împotriva cancerului. Acum, imuno-oncologia a revoluționat tratarea cancerului, schimbând fundamental modul cum privim gestionarea lui.“

Declarație, Premiul Nobel pentru Medicină, octombrie 2018 


De secole, oamenii de știință se chinuie să rezolve una dintre cele mai mari enigme ale medicinii: de ce sistemul nostru imunitar nu recunoaște și nu combate cancerul, așa cum face cu alte boli? Cartea Soluția salvatoare îți arată cum medicii și cercetătorii încearcă să învingă trucurile la care apelează cancerul pentru a fenta sistemul imunitar uman. Autorul cărții scoate imunoterapia din tărâmul miraculosului și o aduce în primul plan al științei medicale din secolul XXI. 

Ritmul progreselor în lupta împotriva cancerului este fără precedent în întreaga lume, iar volumul copleșitor de informații și faptul că nu există om pe planetă care să nu cunoască pe cineva cu cancer fac cu atât mai necesară expunerea beneficiilor imunoterapiei, analizate atent în revoluționara carte Soluția salvatoare. Lucrarea conține detalii despre inovații medicale de ultimă oră, precum și interviuri cu James P. Allison și Tasuku Honjo, laureați ai Premiului Nobel pentru Medicină.

CHARLES GRAEBER 

Jurnalist specializat în medicină și autorul cărții The Good Nurse, bestseller New York Times.

Scrie pentru numeroase publicații, printre care Wired, GQ, The New Yorker, Vogue, The New York Times, și e adeseori invitat la emisiuni de radio și televiziune. I s-au decernat premiile Overseas Press Club (pentru jurnalism internațional remarcabil) și New York Press Club (pentru cel mai bun reportaj de știri).

Charles expune pe înțelesul publicului teme avansate din domeniul medicinii recente, hrănind astfel speranța și lupta oamenilor pentru vindecare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie