Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

 • Autor: Piper Don
  ISBN: 9789731701349
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 230
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.22
 • 17,50RON10,00RON

Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

            În anul 1989, Don Piper a murit într-un accident de maşină. Nouăzeci de minute mai târziu, în timp ce un pastor se ruga lângă el, s-a reîntors la viaţă… şi şi-a amintit.

            În anul 1989, Don Piper, pastor asociat și responsabil cu educația la o biserică din zona Houston, Texas, se întorcea acasă de la o conferinţă pe care o susţinuse, când un camion i-a lovit maşina în momentul în care traversa un pod. Autorul a povestit că fost strivit sub acoperisul maşinii sale, volanul i-a intrat în piept, iar bordul i s-a prăbuşit peste picioare. A murit. Conform celor relatate mai târziu, a mers direct în Rai şi a experimentat lucruri uimitoare şi frumoase, apoi a revenit. Don Piper și-a spus povestea incredibilă de viață  în cadrul a peste 3 000 de conferinţe, la care au participat peste 1,5 milioane de oameni. A apărut în numeroase programe de televiziune şi radio.

            Povestea experienţei lui Don Piper a oferit inspiraţie pentru sute de mii de oameni şi a devenit un fenomen internaţional. 

            Această colecţie unică, ce conţine 90 de texte, abordează greutăţile zilnice pe care le îndurăm cu toţii şi oferă mângâiere şi călăuzire pentru a ne ajuta să trăim vieţi mai fericite şi mai curate. Învață să abordezi în linişte greutăţile vieţii, cum ar fi boala, pierderea locului de muncă, moartea unei persoane apropiate – chiar şi propria moarte.

            Îmbrăţişează mesajul lui Don Piper – de iubire, iertare şi salvare –, dar şi înţelepciunea unică pe care el a obţinut-o atunci când a văzut, pentru scurt timp, ceea ce ne aşteaptă în viaţa următoare.

 

 

Don Piper

            A fost consacrat ca pastor în anul 1985 şi a slujit având diferite funcții în cadrul Bisericii Baptiste, inclusiv ca pastor principal timp de şase ani.

            Don a apărut în cadrul multor emisiuni de televiziune şi programe de radio.

            S-au scris foarte multe articole despre el, apărute în numeroase publicații. Scrie el însuşi pentru o rubrică săptămânală în cadrul unui ziar. Predică în fiecare săptămână la biserica sa. Susține conferințe pretutindeni în Statele Unite şi în străinătate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie