Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

-43%
Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

  • 17,50RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701349
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.22

Slava de fiecare zi. 90 de texte ce aduc speranță și vindecare

            În anul 1989, Don Piper a murit într-un accident de maşină. Nouăzeci de minute mai târziu, în timp ce un pastor se ruga lângă el, s-a reîntors la viaţă… şi şi-a amintit.

            În anul 1989, Don Piper, pastor asociat și responsabil cu educația la o biserică din zona Houston, Texas, se întorcea acasă de la o conferinţă pe care o susţinuse, când un camion i-a lovit maşina în momentul în care traversa un pod. Autorul a povestit că fost strivit sub acoperisul maşinii sale, volanul i-a intrat în piept, iar bordul i s-a prăbuşit peste picioare. A murit. Conform celor relatate mai târziu, a mers direct în Rai şi a experimentat lucruri uimitoare şi frumoase, apoi a revenit. Don Piper și-a spus povestea incredibilă de viață  în cadrul a peste 3 000 de conferinţe, la care au participat peste 1,5 milioane de oameni. A apărut în numeroase programe de televiziune şi radio.

            Povestea experienţei lui Don Piper a oferit inspiraţie pentru sute de mii de oameni şi a devenit un fenomen internaţional. 

            Această colecţie unică, ce conţine 90 de texte, abordează greutăţile zilnice pe care le îndurăm cu toţii şi oferă mângâiere şi călăuzire pentru a ne ajuta să trăim vieţi mai fericite şi mai curate. Învață să abordezi în linişte greutăţile vieţii, cum ar fi boala, pierderea locului de muncă, moartea unei persoane apropiate – chiar şi propria moarte.

            Îmbrăţişează mesajul lui Don Piper – de iubire, iertare şi salvare –, dar şi înţelepciunea unică pe care el a obţinut-o atunci când a văzut, pentru scurt timp, ceea ce ne aşteaptă în viaţa următoare.

 

 

Don Piper

            A fost consacrat ca pastor în anul 1985 şi a slujit având diferite funcții în cadrul Bisericii Baptiste, inclusiv ca pastor principal timp de şase ani.

            Don a apărut în cadrul multor emisiuni de televiziune şi programe de radio.

            S-au scris foarte multe articole despre el, apărute în numeroase publicații. Scrie el însuşi pentru o rubrică săptămânală în cadrul unui ziar. Predică în fiecare săptămână la biserica sa. Susține conferințe pretutindeni în Statele Unite şi în străinătate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie