Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Sinele integral

Sinele integral

Sinele integral

 • 28,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 56

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • Autor: Robbins Mike
  ISBN: 9786066393300
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.22

        În mediul de lucru de astăzi, linia dintre viața profesională și cea personală este mai neclară ca niciodată. Orice ni se întâmplă în viața privată, indiferent dacă e stresant, dureros sau vesel, ne afectează și la serviciu – și invers. Iar în numele eficienței, ne punem între paranteze sinele autentic...

Mike Robbins ne arată cum să lucrăm mai bine, să conducem mai bine și să fim mai implicați și mai împliniți dacă, în loc să ne ascundem sinele real, ne manifestăm în toate așa cum suntem cu adevărat și punându-ne la lucru toate valorile noastre. Mike îți propune cinci principii, precum și numeroase idei, sfaturi și instrumente care să te inspire să fii prezent pe deplin în tot ceea ce faci, indiferent de locul tău de muncă, indiferent de funcția și de aspirațiile tale. 

Cartea Sinele integral este deopotrivă pentru angajați și pentru angajatori, pentru freelanceri și pentru lideri de opinie, pentru oricine este interesat să trăiască în tot ceea ce face pe măsura valorilor sale spirituale. Performanța și succesul se măsoară în apreciere, smerenie, autenticitate și empatie universale!

MIKE ROBBINS

Lider de opinie și consultant în afaceri, Mike cercetează, scrie și conferențiază de peste 15 ani despre experiențe esențial umane și despre performanțe cu adevărat înalte la locul de muncă. Printre clienții lui se numără Google, Wells Fargo, Microsoft, Gap, Adobe, IRS, Charles Schwab, Airbnb, State Farm, NBA, eBay, Deloitte, San Francisco Giants și mulți alții. 

Mike consideră că, pentru a prospera profesional, trebuie să fim dispuși să ne aducem pe noi înșine integral în orice activitate am desfășura.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare