Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Sfidează gravitaţia. A vindeca dincolo de limitele raţiunii

Sfidează gravitaţia. A vindeca dincolo de limitele raţiunii

Sfidează gravitaţia. A vindeca dincolo de limitele raţiunii

 • [ ]Autor:Myss, Dr. Caroline
  ISBN: 9786066390149
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 272
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 19,00RON TVA Inclus

Sfidează gravitaţia. A vindeca dincolo de limitele raţiunii

            Caroline Myss ne oferă un nou model de transformare şi vindecare, ce ne va face să privim cu totul altfel, situaţiile de criză şi boala.

            Cu toţii ajungem la un moment dat să avem nevoie să fim vindecaţi – o experienţă traumatică sau o dezamăgire profundă ne copleșește, îngropând durerea adânc înăuntru, unde rămâne ascunsă zile, luni, poate ani.

            În Sfidează gravitaţia, autoarea pune la îndoială metoda convenţională de vindecare, care susţine că putem găsi întotdeauna motive care explica de ce lucrurile se întâmplă aşa cum se întâmplă. Nu putem. Şi acum este momentul să explorăm un model de vindecare care ne poartă către adevăruri mai profunde şi mai eficiente. Extrase din experienţa sa de profesoară şi vindecătoare intuitiv, Myss ne relatează povestiri adevărate din viaţa unor oameni consideraţi a fi în „faza terminală” şi care, printr-un miracol, au supravieţuit bolii lor.

            Inspirată de aceşti oameni obişnuiţi, care au depăşit o gamă largă de tulburări fizice şi psihologice – de la cancer la diabet avansat –, Myss foloseşte înţelepciunea marilor mistici, ale căror scrieri oferă o înţelegere mai profundă asupra aspectelor spirituale ale vindecării. Pe baza acestor studii, Myss prezintă un model de vindecare ce aduce o înţelegere a relaţiei dintre cele şapte pasiuni întunecate ale noastre şi cele şapte haruri interioare.

            Integrat în această metodă mistică de vindecare este angajamentul sufletului, pe care-l experimentăm încetând să mai căutăm în mod inutil raţiunea şi logica şi acţionând în armonie cu legile mistice care ne guvernează vieţile.

            Această cunoaştere deţine cheia către a înţelege ce înseamnă să sfidezi gravitaţia şi să depăşeşti limitele gândirii convenţionale. Astfel, vei înţelege cum să pui capăt suferinţei personale şi vei găsi curajul să-ți clădești o nouă viaţă. Această carte te învață că este posibil să te vindeci pe tine şi pe ceilalţi, cu ajutorul graţiei divine.

            „În această perioadă de prefaceri evolutive extraordinare, Caroline Myss oferă o reţetă de autovindecare, importantă şi plină de înţelepciune, care îl transformă pe cititor, dândui puterea de a deveni stăpân pe starea sa de bine fizică, emoţională şi spirituală.“

            Dr. Bruce H. Lipton, autor al cărţii Biologia credinţei, apărută la Editura For You

Dr. Caroline Myss

            Dr. Caroline Myss este o autoritate recunoscută în domeniul medicinii energetice conferențiară în domeniul medicinei intuitive pe care o practică din 1982 și autoare a mai multor best-selleruri, printre care Contractele sacre, De ce nu vindecăm și cum putem să o facem?

            Fondatoare a unui institut educațional Caroline Myss Education, autoarea susține cu regularitate workshopuri și conferințe în întreaga lume despre arhetipuri și Contractele sacre.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie