Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Semne zodiacale și vieţi trecute. Calea evoluţionară a sufletului tău

-25%
Semne zodiacale și vieţi trecute. Calea evoluţionară a sufletului tău

Semne zodiacale și vieţi trecute. Calea evoluţionară a sufletului tău

 • Autor: Ashman Bernie
  ISBN: 9786066391641
  Dimensiuni: 13x20
  Pagini: 320
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.33
 • 35,00RON26,25RON

            Ce îți revelează ziua de naştere despre propriul destin?


           Atinge-ţi potenţialul deplin cu o interpretare directă a vieţilor trecute, bazată pe zodie. Renumitul astrolog Bernie Ashman îți oferă o modalitate uşoară şi demnă de încredere pentru a-ți descoperi comportamentele ce te împiedică să ai o viaţă satisfăcătoare, plină de pace şi împlinire.

           Nu trebuie să cunoști concepte sau termeni specializaţi de astrologie pentru a folosi această carte – ai nevoie doar de ziua de naştere. Semne zodiacale și vieţi trecute separă fiecare zodie în trei zone energetice. Doar caută zona în care se încadrează ziua de naştere şi descoperă-ţi punctele forte înnăscute, precum şi lecţiile spirituale pe care trebuie să le deprinzi în această viaţă. Cel mai important lucru e că vei afla cum să transformi aceste descoperiri preţioase în acţiune.


            • Află ce nu știai despre partenerul tău de viaţă, despre prieteni sau alte persoane dragi.

            • Mergi spre vindecare şi construiește-ți o stare de sănătate mai bună.

            • Descoperă-ţi adevăratul scop în această viaţă.

            • Inversează tendinţele negative ale vieţilor trecute.


Bernie Ashman


Este un reputat astrolog profesionist, care studiază, practică şi predă astrologia de peste 35 de ani. Este o autoritate renumită în domeniu, contribuind constant la publicații de profil, precum Dell HoroscopeAstro Signs şi The Mountain Astrologer.

Bernie Ashman a creat programe de computer pentru astrologie folosite în întreaga lume. Este și autorul cărţilor SignMates [Parteneri de zodie], Astrological games people play [Jocuri astrologice pe care le joacă oamenii], RoadMap to your future [Harta drumului către propriul viitor]. De asemenea, oferă consultaţii private şi susţine seminare în care îi învață pe cursanți cum să-și exploreze experiențele din trecut și din viitor.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie