Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Secretul bibliotecii de cristal atlante

Secretul bibliotecii de cristal atlante

Secretul bibliotecii de cristal atlante

 • Autor:Tag, Karin [ ]
  ISBN: 9786066390750
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 304
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 24,00RON TVA Inclus

Secretul bibliotecii de cristal atlante

            Cartea Secretul bibliotecii de cristal atlante este relatarea călătoriei pe care Karin Tag, vindecătoare şi şaman după tradiţia incaşă, a făcut-o, în stare de transă, în interiorul Pământului.

            Într-o zi care începuse ca oricare alta, Karin se pregătea pentru întâlnirea cu clientul programat pentru o sesiune obişnuită de channeling, intermediată de craniul de cristal Corazón de Luz. De această dată, însă, Corazón de Luz a purtat-o într-o lume fascinantă, în interiorul Pământului, unde a cunoscut personaje magice (Fiinţe de Lumină, gnomi căzuţi în uitare, păsări cu puteri neobişnuite) şi unde a trăit experienţe captivante, care i-au dezvăluit înţelepciunea epocilor trecute.

            În această călătorie a aflat de existenţa unor obiecte de cristal ce păstrează cunoaşterea din Atlantida: o tăbliţă de cristal montată în aur care deschide portaluri în dimensiuni mai înalte, pietre-oracol care proiectează imagini de lumină, un şarpe încolăcit care transmite cunoaşterea cosmică, un balaur de foc care păzeşte inima Pământului şi părţi din scheletul lui Amaru Muru, ultimul preot din Atlantida, precum şi inima sa – toate din cristal de stâncă pur. Karin a primit şi informaţii asupra provenienţei şi misiunii acestora – date pe care ni le împărtăşeşte, cu generozitate şi nouă întrucât, în această epocă în care începe interconectarea cu structurile din interiorul Pământului, este important să deschidem portalurile spre interiorul Pământului şi să contribuim la declanşarea noii transformări a conştiinţei.

Karin Tag

            Se ocupă încă din 1986 de cercetări arheologice şi geologice şi a inițiat metode de cercetare inovative. Studiul îndelungat şi intens privind metodele alternative de vindecare a condus, în 1996, la fondarea Institutului Seraphim, unde îşi desfăşoară cercetările privind câmpurile electromagnetice şi energia fotonică.

            Autoarea vizitează locuri de putere din întreaga lume şi cercetează fenomene aflate la granița cu ştiința.

            În acelaşi timp, desfăşoară o vastă activitate de militant pentru pace. Pentru eforturile depuse pentru pacea lumii, în 2002 a primit în Peru, de la şamanii incaşi, o inițiere deosebită în ritualurile şi ceremoniile şamanice. I-a fost conferit numele de onoare Curandera („Vindecătoarea”) şi i-a fost înmânat, spre folosire pe termen lung, craniul de cristal Corazón de Luz.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie