Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Scrisori din Cer. Scrisori de dragoste de la Dumnezeu

Scrisori din Cer. Scrisori de dragoste de la Dumnezeu

Scrisori din Cer. Scrisori de dragoste de la Dumnezeu

 • [ ]Autor:Wendroff, Gloria
  ISBN: 9789737978813
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 228
  Disponibilitate:Momentan lipsă stoc
  Greutate: 0 g
 • 12,50RON TVA Inclus

Scrisori din Cer. Scrisori de dragoste de la Dumnezeu

                  Sunt încântată să vă prezint aceste mesaje frumoase de la Dumnezeu. Eu spun „Dumnezeu”. Unii dintre voi preferaţi să-I spuneţi Sine Superior, Conştiinţă Divină sau Spirit. Nu are importanţă. Ne referim la acelaşi lucru.

                Cum s-a întâmplat să încep să aud şi să scriu ce a spus Dumnezeu?

                Primul răspuns este că nu ştiu prea bine.

                Al doilea răspuns este că acel moment a fost creat din fiecare secvenţă a vieţii mele.

                Iar al treilea răspuns este că nu contează. Contează ce spune Dumnezeu!

                Dar ştiu următorul lucru: Scrisorile din Cer nu au venit printr-o lovitură de fulger. Nu a fost un eveniment de proporţii uriaşe. În sentimente de singurătate, dorinţă, mirare, îndoială şi ignoranţă, mi-am pus întrebările omeneşti, iar răspunsurile au venit – și Cel Care a Răspuns a spus Da, El era Dumnezeu.

                Dar cum era posibil ca aceste cuvinte scrise cu stiloul meu să fie ale Lui? Ştiam că nu sunt ale mele, dar cum se făcea că vorbele lui Dumnezeu veneau şi veneau la mine? O, ce-mi doream o confirmare! Așa că tuturor celor care mă întrebau ce făceam în acele zile le spuneam cu candoare: „O, acum scriu cuvintele lui Dumnezeu într-un caiet şi...”"

                Nu am primit confirmare. Am primit priviri piezişe. Astfel că, timp de un an, am ţinut pentru mine mesajele de la Dumnezeu, până când a început să-mi pese mai mult de ceea ce avea Dumnezeu de spus decât de ceea ce credeau alţii. Raiul trebuia să se extindă, iar eu eram cea care trebuia să-l extindă.            Aşadar, cu curaj, am trimis Scrisorile din Cer prin e-mail, la câţiva prieteni, care au ajuns să fie în număr de opt. Apoi au fost şaisprezece. Iar apoi cititorii au devenit abonaţi, şaisprezece au devenit şaizeci şi tot aşa – şi în acest fel a luat naştere cartea Scrisori din Cer.

                Pe măsură ce Dumnezeu ne asculta, iar noi îl ascultam pe Dumnezeu, am început să luăm în considerare faptul că El ne iubea cu adevărat pe fiecare dintre noi, aşa cum suntem, la nivel personal, cât şi colectiv. Această posibilitate s-a dezvoltat şi a devenit experienţa noastră. Puteam să ne îndoim în mod repetat, însă caracterul practic al lui Dumnezeu în calitate de Tovarăş intim al inimilor noastre a continuat să se dezvolte. Puţin câte puţin, acceptarea de către noi a faptului că Dumnezeu ne cunoaşte şi că noi îl cunoaştem pe El a devenit chiar elementul de bază al credinţei.

                Astfel, Dumnezeu ne-a fermecat viața şi ne-a schimbat-o.

                Acum, poți capta și tu iubirea şi înţelepciunea lui Dumnezeu, întrucât îți sunt aşezate aici, dinainte. Aici intervii tu! Tu, cel care citește cuvintele lui Dumnezeu, ai fost sortit să le citești. Ele sunt pentru tine. Dumnezeu ți le-a dat tie. Cu binecuvântările lui Dumnezeu, acum intri în Rai.

                Gloria Wendroff

Gloria Wendroff

            Profesoară de limba engleză şi de comunicare în afaceri, a crescut fără religie sau noțiuni despre Dumnezeu. Nimeni, mai ales Gloria, n-ar fi crezut că va deveni o Scriitoare a lui Dumnezeu şi că, prin cuvintele Lui, va aduce mii de oameni mai aproape de inima lor şi de cea a lui Dumnezeu.

            În prezent, Gloria primeşte şi trimite în fiecare zi Scrisorile din Cer, ține ateliere de lucru despre cum să devii Scriitorul lui Dumnezeu, lucrează la următoarea sa carte cu acelaşi titlu şi înregistrează CD-uri – toate ascultându-şi Micuța Voce Tăcută şi aducând Pământul mai aproape de Cer.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie