Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Scapă de stres!

Scapă de stres!

Scapă de stres!

 • Autor: Bodin dr. Luc
  ISBN: 9786066393218
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Pagini: 160
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.16
 • 20,00RON15,00RON

Stresul este o reacție instinctivă, 

declanșată în fața unei situații problematice. 

Însă el este benefic doar până la un punct!


Problema apare atunci când stresul persistă luni întregi sau chiar ani. Și mai grav este că, indiferent de situația care îl declanșează, stresul e, de fapt, ceva creat chiar de noi! 

Cartea de față descrie călătoria psihologică care îți permite să ieși din acest ciclu infernal, prin mijloace simple și eficiente, începând cu modificarea stilului de a gândi și a trăi. De asemenea, vei afla din ea cum să lupți împotriva stresului folosind remedii naturiste, tehnici de respirație, automasaj, metoda AORA, meditația, Ho'oponopono și multe alte metode, cu beneficii dovedite.

Transformă stresul nociv în impuls pentru acțiune și recapătă-ți controlul asupra vieții tale!


DR. LUC BODIN

Doctor în medicină, licențiat în oncologie clinică, specialist în medicină naturală, autor de bestselleruri, conferențiar, consilier și formator. 

Practica lui medicală include tehnici de acupunctură, homeopatie, sofrologie, laserterapie, mezoterapie, oligoterapie, alături de NLP, simbolismul bolilor, micronutriție, microimunoterapie, precum și lucrul cu energie, magnetism, șamanism, geobiologie, EFT și Ho'oponopono, într-o formulă unică de medicină spirituală.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie