Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 de lei
parentNode

Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul prin recuperarea sufletului

Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul prin recuperarea sufletului

Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul prin recuperarea sufletului

  • 35,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 70

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391757
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul prin recuperarea sufletului

Cunoaște căile înțelepților din vechime și relevanța lor perenă pentru destinul tău de azi!

 Această carte fascinantă a medicului și antropologului Alberto Villoldo explică tehnici de vindecare ce transcend timpul și spațiul obișnuite. Ea îți arată cum să intri în acel acum lipsit de durată pentru a vindeca evenimente petrecute demult și pentru a-ți corecta destinul.

Urmează inițierea oferită de dr. Villoldo și vei descoperi că ai un suflet compus din patru zone, tot așa cum inima are patru compartimente. Aceste dimensiuni ale sufletului stochează traume și amintiri generatoare de blocaje în cursul destinului, dar și posibilitatea regăsirii și recuperării Grației Divine și a misiunii ce-ți este proprie în această viață.

Vindecă-te pe tine și pe cei dragi folosind intenția și practicile șamanilor americani, până acum inaccesibile majorității oamenilor. Șamanii din vechime numeau acest proces „călătorie“. Recuperează-ți sufletul în călătoria tămăduitoare prilejuită de cărțile lui Alberto Villoldo!

Dr. Alberto Villoldo

Psiholog și antropolog, Alberto Villoldo a studiat peste 25 de ani practicile de vindecare ale șamanilor incași și ale celor din bazinul Amazonului. A fondat Laboratorul de Autoreglare Biologică, la Universitatea din San Francisco, pentru a studia modul în care mintea creează sănătate și boală în plan psihosomatic.

            Dr. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vânturi, unde antrenează cursanți din SUA și Europa să practice medicina energetică și procesul de recuperare al sufletului. El a descoperit un set de tehnici ce transformă corpul, vindecă sufletul și schimbă modul în care trăim și murim.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare