Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Restabilirea Unității pentru o lume în evoluție

-25%
Restabilirea Unității pentru o lume în evoluție

Restabilirea Unității pentru o lume în evoluție

 • Autor: Jasmuheen
  ISBN: 9786066392815
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Pagini: 272
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.27
 • 38,00RON28,50RON

Programul Restabilirea Unității

• Este pentru cei pregătiți să existe într-un flux mai consistent de pace, sănătate, fericire și armonie cu ei înșiși și cu întreaga viață.

• Este pentru cei cărora le plac lucrurile simple care funcționează.

• Este pentru cei care sunt pregătiți să vibreze dincolo de tiparul dualității și limitării.

• Este pentru cei pregătiți să se elibereze de trecut și să vadă că fiecare moment este absolut nou; prin urmare, este pentru cei pregătiți să-și folosească energia mentală în moduri ce dezvoltă întregul.

• Este pentru cei deschiși să se bucure de adevărata conștiință a unității împreună cu toți, precum și pentru cei deschiși către paradigma ascensiunii atât personale, cât și planetare.


Rezultatul final? O planetă plină de pace, cu oameni fericiți și sănătoși!

JASMUHEEN 

Cu experiență în meditație de peste 40 de ani, Jasmuheen este activă în 55 de țări, iar cele 42 de cărți i-au fost traduse în 20 de limbi. Este iubită îndeosebi pentru simțul umorului și tehnicile simple, dar puternice, pe care le împărtășește cu generozitate neobosită. 

Meditațiile ei sunt dinamice, inspiraționale și aducătoare de conștientizări profunde, iar instrumentele și armoniile sale angelice au eliberat multe persoane din traume fizice, emoționale și mentale adânci.

În 2007, a înființat Ambasada Păcii, cu programe de armonizare personală, globală și universală. Prin intermediul manualului gratuit, acestea au sporit calitatea vieții pentru peste 15 milioane de oameni până acum.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie