Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Respirația vindecătoare

Respirația vindecătoare

Respirația vindecătoare

  • Autor: Birch Mary
    ISBN: 9786066393409
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.24
  • 35,00RON26,25RON

Transformă-ți viața 

învățând să respiri corect și eficient!

Majoritatea oamenilor care suferă de atacuri de panică, anxietate și stres respiră excesiv, adeseori fără să conștientizeze acest lucru. Readucerea respirației la nivelul normal are un impact enorm în reducerea stresului și restabilirea sentimentului de calm.

Mary Birch, autoarea revoluționarei cărți Respirația vindecătoare, îți explică în detaliu legătura pe care o are respirația excesivă cu stresul, anxietatea și atacurile de panică, apoi îți prezintă un program de 4 săptămâni pentru educarea respirației, inspirat de experiența ei îndelungată în lucrul cu oameni suferind de diverse afecțiuni. 

Metoda ei include sfaturi legate de stilul de viață, nutriție și exerciții fizice și face ca respirația normală să devină un automatism sănătos, astfel încât în perioadele de stres să nu revii la un model de respirație dezordonat și suprasolicitant.

Respiră corect și vei avea o viață mai fericită și mai sănătoasă!

MARY BIRCH

După formarea ca asistent medical la Central Middlesex Hospital din Londra, Mary Birch a lucrat în Australia, Marea Britanie și Zambia. Susține cursuri pentru cadre medicale și a publicat numeroase articole despre reeducarea respirației. 

De la înființarea clinicii ei, în 1999, a ajutat numeroși oameni care treceau prin stres, anxietate și panică să-și îmbunătățească tiparul respirației și să-și transforme viața.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie