Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Reîntoarcerea la sacru. Lecţii de trezire a sufletului

-25%
Reîntoarcerea la sacru. Lecţii de trezire a sufletului

Reîntoarcerea la sacru. Lecţii de trezire a sufletului

 • Autor: Warter Carlos
  ISBN: 9737978226
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 240
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.23
 • 9,50RON7,13RON

Reîntoarcerea la sacru. Lecţii de trezire a sufletului

În mod tradiţional, fiecare persoană din cadrul unei culturi răspundea pentru propriul său suflet. Şamanul putea să ajute la tămăduirea cuiva – îi ajută pe bărbaţi şi pe femei săşi regăsească drumul înapoi spre esenţa – dar adevărata lui răspundere era pentru sufletul comunităţii; menirea să era să stabilească relaţia dintre sufletul fiecărui individ şi comunitate, şi să stabilească o legătură între comunitate şi întreaga planetă. Miam dedicat viaţa acestui rol, şil voi continua până când vom ajunge să trăim întro lume în care sacrul a fost regăsit, iar noi vom fi deopotrivă binecuvântaţi cu un suflet treaz şi cu o cultură integral spirituală, pe Pământ.

Această carte este prima parte a istoriei aventurii mele spirituale. Este povestea unui om care şia urmat esenţă, pentru a găsi calea pe care era destinat so urmeze. Omenirea se înalță spre un nou nivel de libertate: intrăm întro eră a eticii angelice, în care oamenii nu se vor mai baza în ei înşişi, ci vor căuta şi vor primi îndrumare de la îngeri şi de la alte fiinţe superioare.

                Iată ce spune autorul:

                Reîntoarcerea la sacru este o poveste atât personală, cât şi universală, pe care cu greu o laşi din mână. Misterul sacru ţese o reţea carel duce pe Dr. Warter din America de Sud, în Ierusalim; de la medicină, la vindecare; de la vindecători şamani, la vindecătorul lăuntric.

                Înţelepciunea perenă a marilor tradiţii spirituale, care se găseşte pretutindeni în această carte luminoasă, poate prinde cu uşurinţă rădăcini în inima noastră.Această carte extraordinară ne farmecă. Explorarea pe care Dr. Warter o face în relaţiile existente între tradiţiile spirituale ale omenirii este fascinantă şi plină de învăţături. Experienţele sale oferă fiecăruia dintre noi ocazia de a descoperi adevărata noastră esenţă, de a atinge potenţialul nostru deplin şi de a vindeca planeta.

        Dr. Carlos Warter

 

Dr. Carlos Warter

            Medic, specializat în psihiatrie şi doctor în psihologie, are dreptul de liberă practică în Chile şi Statele Unite. În ultimii ani este profesor asociat al Universității de Medicină, secția Psihiatrie din Miami, Florida. Este psihoterapeut, specialist în medicina corpului şi a minții, autor de cărți şi de conferințe publice în domeniul conştienței sufletului şi a psihoterapiei. A deschis un drum nou în înțelegerea spirituală a medicinei.

            Din 1985 este președintele Fundației Mondiale de Sănătate pentru Dezvoltare şi Pace şi vicepreşedintele Programului de Studii Externe al Universității Internaționale din Hawaii.             Este membru al unor organizații şi societăți ştiințifice.

            Între alte distincții şi premii, Dr. Warter a primit titlul şi misiunea de Mesager al Păcii din partea Națiunilor Unite în 1987 şi distincția Pax Mundi a Academiei Diplomatice Dag Hammarskjold în 1989.

            A scris peste 15 cărți în limbile engleză şi spaniolă, traduse în opt limbi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie