Doar azi ai 50% reducere la categoria „Psihologie”!

CAMPANIA PROMOȚIONALĂ „1+1 GRATUIT” ȘI TOMBOLA ANIVERSARĂ  (5 – 14 NOIEMBRIE)

În perioada 5 – 14 noiembrie desfășurăm campania „1+1 gratuit”. În plus, toate comenzile sunt înscrise automat în tombola aniversară în care oferim ca premiu o lampă cu ozon care te ajută să menții un mediu curat și sănătos în casa ta.

Regulamentul campaniei promoționale „1+1 GRATUIT”

Comandă două cărți în perioada 5 – 14 noiembrie și plătești doar una. La 4 cărți comandate, două sunt gratuite șamd. Se oferă gratuit titlul/titlurile cu cel mai mic preț. 

Cărțile incluse în promoție pot fi văzute aici: www.editura-foryou.ro/black-friday

Promoția nu se aplică pentru cărțile la 10 lei și pachetele promoționale. 

Transportul este gratuit la comenzile de peste 120 lei. 

IMPORTANT! Dacă valoarea coșului este 120 lei ÎNAINTE de aplicarea promoției, atunci transportul rămâne gratuit chiar dacă totalul comenzii scade datorită aplicării promoției „1+1 GRATUIT”.

De exemplu: Comand 4 cărți în valoare de 168 lei. Promoția este aplicată în coș, iar acum am de plată doar 84 lei și beneficiez de transport gratuit pentru că suma inițială a depășit pragul de 120 lei.

Regulamentul tombolei aniversare 

Comandă acum de la Editura For You și te înscrii automat în tombola pentru o lampă de ozon pentru igienizarea casei. 

1. Perioada concursului

Concursul se desfășoară începând cu 5 noiembrie și se va încheia în data de 14 noiembrie, extragerea fiind realizată pe 15 noiembrie.  

2. Organizator

Organizatorul tombolei este EDITURA FOR YOU SRL cu sediul pe strada Hagi Ghiță 58, Registrul comerțului: J40/9182/1997, CUI: 9976160.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului și paginilor de Facebook/Instagram. 

3. Condițiile de participare

Pentru a fi înscris în tombolă participanții trebuie să plaseze o comandă online pe www.editura-foryou.ro sau telefonic la 0724.212.691 în perioada 5 – 14 noiembrie, indiferent de valoarea comenzii. 

Concursul se desfășoară pe teritoriul României. Comenzile internaționale pot fi înscrise în concurs dacă se va furniza o adresă din România pentru expedierea premiului. 

4. Premiul tombolei

Premiul constă într-o lampă cu ozon pentru igienizarea completă a casei. Instrucțiunile de folosire vor fi trimise odată cu premiul. Premiul se livrează gratuit. Valoarea premiului este 250 lei. 

5. Extragerea câștigătorului

Câștigătorul va fi extras prin random.org pe 15 noiembrie. Vor fi extrase două rezerve în cazul în care câștigătorul nu-și va revendica premiul. 

Câștigătorul va fi anunțat telefonic și prin e-mail în baza datelor furnizate. De asemenea, se va anunța câștigătorul și pe paginile de Facebook și Instagram ale Editurii For You. 

În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat în termen de 48 ore, premiul va fi acordat rezervei. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea revendicării premiului din motive care nu ţin de el. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a publica numele câștigătorului pe platformele de socializare. Orice tentativă de fraudare atrage după sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

6. Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Concurs și identificarea și anunțatrea câștigătorului.