50% reducere la tot și carte cadou la comenzi de 99 lei!

REGULAMENT CONCURS „CÂȘTIGĂ UN VOUCHER DE 100 LEI LA EDITURA FOR YOU” (15 – 16 ianuarie 2022)

Comandă în perioada 15 – 16 ianuarie 2022 și te înscrii automat în tombolă pentru a câștiga un voucher de 100 lei pe www.editura-foryou.ro. 

1. Perioada concursului

Concursul se desfășoară între 15 – 16 ianuarie 2022, extragerea fiind realizată marți, 18 ianuarie.  

2. Organizator

Organizatorul tombolei este EDITURA FOR YOU SRL cu sediul pe strada Hagi Ghiță 58, Registrul comerțului: J40/9182/1997, CUI: 9976160.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului.

3. Condițiile de participare

Pentru a fi înscris în tombolă participanții trebuie să plaseze o comandă online pe www.editura-foryou.ro în perioada 15 – 16 ianuarie.

Concursul este valabil pentru comenzile naționale și internaționale.  

4. Premiul tombolei

Va fi oferit un premiu sub forma unui cod-voucher în valoare de 100 lei valabil pentru cumpărături pe www.editura-foryou.ro la maximum 6 luni de la emiterea voucherului. Voucherul va fi emis pe 18 ianuarie odată cu anunțarea câștigătorului.

5. Extragerea câștigătorului

Câștigătorul va fi extras prin random.org pe 18 ianuarie. Va fi extrasă o rezervă în cazul în care câștigătorul nu-și va revendica premiul. 

Câștigătorul va fi anunțat prin e-mail în baza datelor furnizate la plasarea comenzii. Câștigătorul va primi codul voucherului de 100 de lei prin e-mail, după revendicarea premiului.

În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat în termen de 48 ore, premiul va fi acordat rezervei. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea revendicării premiului din motive care nu ţin de el. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a publica numele câștigătorului pe platformele de socializare. Orice tentativă de fraudare atrage după sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

6. Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Concurs și identificarea și anunțatrea câștigătorului.