Săptămâna transformării! 50% reducere la TOT!

REGULAMENT CONCURS „PREVIZIUNI 2022”, LUMINIȚA VÎLCEA” (15 – 28 noiembrie 2021)

Comandă pachetul „Previziuni 2022”, de Luminița Vîlcea, până pe 28 noiembrie și te înscrii automat în tombolă pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii.

Locul 1 (primul extras): Astrogramă (interpretare hartă natală)

Locul 2 (al doilea extras): Analiza unei relații (indiferent de tipul relației dintre persoane)

Locul 3 (al treilea extras): O analiză previzională pentru anul 2022

Toate analizele vor fi făcute pe cazul particular al fiecărui câștigator. 

o astrogramă interpretată gratuit de autoare. 

1. Perioada concursului

Concursul se desfășoară începând cu 15 noiembrie și se va încheia în data de 28 noiembrie, extragerea fiind realizată pe 2 decembrie.  

2. Organizator

Organizatorul tombolei este EDITURA FOR YOU SRL cu sediul pe strada Hagi Ghiță 58, Registrul comerțului: J40/9182/1997, CUI: 9976160.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului și paginilor de Facebook/Instagram. 

3. Condițiile de participare

Pentru a fi înscris în tombolă participanții trebuie să plaseze o comandă online pe www.editura-foryou.ro sau telefonic la 0724.212.691 în perioada 15 – 28 noiembrie, iar comanda trebuie să conțină pachetul „Previziuni 2022”, de Luminița Vîlcea.  

Concursul este valabil pentru comenzile naționale și internaționale.  

4. Premiile tombolei

Vor fi oferite 3 premii în funcție de ordinea extragerii. 

Locul 1 (primul extras): Astrogramă (interpretare hartă natală)

Locul 2 (al doilea extras): Analiza unei relații (indiferent de tipul relației dintre persoane)

Locul 3 (al treilea extras): O analiză previzională pentru anul 2022

Toate analizele vor fi făcute pe cazul particular al fiecărui câștigator. 

Pentru procesarea premiului, vor fi necesare date suplimentarea din partea câștigătorului, cum ar fi datele de naștere complete (dată, oră, localitatea nașterii). 

5. Extragerea câștigătorului

Câștigătorii vor fi extrași prin random.org pe 2 decembrie. Vor fi extrase două rezerve pentru fiecare loc în cazul în care unul dintre câștigători nu-și va revendica premiul. 

Câștigătorii vor fi anunțați telefonic și prin e-mail în baza datelor furnizate. De asemenea, se vor anunța câștigătorii și pe paginile de Facebook și Instagram ale Editurii For You. 

În cazul în care câștigătorii nu poate fi contactați în termen de 48 ore, premiul va fi acordat rezervei. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea revendicării premiului din motive care nu ţin de el. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a publica numele câștigătorului pe platformele de socializare. Orice tentativă de fraudare atrage după sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

6. Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Concurs și identificarea și anunțatrea câștigătorului.