2+1 GRATUIT LA CĂRȚI, 40% REDUCERE la PACHETE!

REGULAMENT PROMOȚIE „PREVIZIUNI 2022 CADOU LA COMENZILE DE MINIMUM 150 LEI” 

Plasează o comandă de minimum 150 lei și primești cadou pachetul „Previziuni 2022”, de Luminița Vîlcea.

1. Perioada concursului

Concursul se desfășoară în limita stocului disponibil. 

2. Organizator

Organizatorul tombolei este EDITURA FOR YOU SRL cu sediul pe strada Hagi Ghiță 58, Registrul comerțului: J40/9182/1997, CUI: 9976160.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Promoției, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului.

3. Condițiile de participare

Pentru a primi cadou pachetul „Previziuni 2022” participanții trebuie să plaseze o comandă online pe www.editura-foryou.ro în valoare de minimum 150 lei.

Promoția este valabilă pentru comenzile naționale și internaționale. În cazul comenzilor internaționale, suma comenzii trebuie să fie de minimum 150 lei fără ca această sumă să include taxa de transport. 

4. Cadoul promoției

Va fi oferit un pachet „Previziuni 2022” gratuit la orice comandă de minimum 150 lei, în limita stocului disponibil. 

5. Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.