Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Regina matricei. Cei ce acordează câmpurile

-43%
Regina matricei. Cei ce acordează câmpurile

Regina matricei. Cei ce acordează câmpurile

  • 17,50RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701288
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

Regina matricei. Cei ce acordează câmpurile

„Lumi fermecate şi lumi de haos, suferinţă - unite.

Suflete de vrăjitori, de vrăjitoare - mântuite, reîntregite.

Înţelepţi şi mentori - chemaţi să vegheze asupra sănătăţii acestor jucători.

Legende, instrumente şi viziuni ce-i fac pe toţi câştigători.

Patimi şi visare, cu vieţi în alte planuri duse.

Regi ai Inimilor şi Regine ale Regatelor... cu afecţiune conduse."

   Regatul Fermecat a fost un tărâm dintr-un spaţiu străvechi, dintr-un câmp aflat dincolo de timp, un loc ce se asemăna cu un strat de viaţă blocat între lumi. Hosho l-a descris ca pe un tărâm din afara timpului, un câmp al posibilităţilor, în care totul era posibil pentru dansatorii timpului visării şi pentru cei înţelepţi. Era un loc ce deţinea puterea de a chema spre el suflete nevinovate, dar şi un loc periculos, fără călăuzirea Zânei de Cristal şi a lupoaicei cenuşii - căci, de la apariţia lui Agra, au început să se întâmple lucruri ciudate, în regatul în care, cândva, doar bunătatea putea prospera.

   Au fost odată doi copii care s-au trezit că trăiesc înapoi în timp, învăluiţi într-un tărâm de dincolo de timp, dintr-un câmp Fermecat... De ce se aflau ei acolo? Ce veniseră să facă?

   Vegheaţi de Shadow, lupoaica, şi de Crystalina, o zână a câmpurilor, copiii au întâlnit şi răul, dar şi adevărata vrajă a lumilor de paradis. Destinaţi să schimbe cursul istoriei, ei se luptă cu vrăjitoarea Agra şi cu vrăjitorul Seth, partenerul de viaţă al acesteia, şi cu o specie de inteligenţă artificială, ce tratează omenirea ca pe un virus ce  trebuie eradicat.

   Ajutaţi de alchimiştii din vechime, Hosho, Bătrânii şi Doamna Luminii, cei trei copii pornesc într-o călătorie de transformări minunate, unindu-şi forţele pentru a descoperi secretul de reprogramare a Codurilor terradoce şi de armonizare a lumilor.

   Înţelepciunea străveche, puternicele instrumente metafizice şi viziunile asupra viitorului oferite aici, fac din Regina Matricei o carte ce se adresează persoanelor de toate vârstele.

Jasmuheen

                S-a născut în 1957 în Australia sub numele de Ellen Greve. Din 1993 a renunțat la hrana obișnuită, trăind doar cu prana. Este autoarea mai multor cărți în care se referă la această alimentație.

                Jasmuheen s-a îmbolnăvit de cancer, boala fiind localizată la nivelul feței. A reuşit să se vindece recurgând la chirurgie şi la terapii tradiționale.

                Ține conferințe şi seminarii în întreaga lume în care îşi expune modul de a gândi şi, în acelaşi timp, colaborează cu medici şi oameni de ştiință care studiază fenomenul.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare