Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 de lei
parentNode

Reconfigurează-ți mintea

-25%
Reconfigurează-ți mintea

Reconfigurează-ți mintea

  • 42,00RON31,50RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 84

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392396
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.32

Folosește acest ghid pentru a-ți reconstrui povestea vieții și pentru a-ți transforma destinul, relațiile și lumea!

Suntem născuți într-o lume a poveștilor, care ne modelează rapid și inconștient comportamentul și dezvoltarea. Când ne spunem povestea personală, familială și culturală, ne transformăm tiparele vieții, precum și tiparele ce ne modelează comunitatea și societatea în care interacționăm.

Aplicând în domeniul terapiei narative cele mai recente descoperiri din neuroștiință despre memorie, cartografierea creierului și plasticitatea neuronală, Dr. Lewis Mehl-Madrona și Barbara Mainguy ne explică modul în care creierul se specializează în arta construirii de interpretări și scenarii. Autorii ne dezvăluie cum memoria funcționează prin poveste, cum creierul își reamintește lucrurile mai degrabă în formă narativă, nu descriptivă, și modul în care ceea ce ne spunem singuri ne modifică fiziologia și facilitează sănătatea sau boala.

Bazându-se pe experiența lor de zeci de ani în terapia narativă, autorii te învață cum să-ți schimbi povestea, oferindu-ți practici de cartografiere și reconfigurare a creierului ca să-ți descoperi povestitorul interior și să vezi dacă poveștile pe care ți le spui sunt funcționale sau disfuncționale, vindecătoare sau distrugătoare.

Reconfigurează-ți mintea și reconectează-te cu tine însuți și cu ceilalți la un nivel superior!

DR. LEWIS MEHL-MADRONA

Este medic specializat în psihiatrie, geriatrie și medicină de familie, precum și director executiv al Institutului Coyote pentru Studiul Schimbării și Transformării. A scris numeroase cărți, inclusiv Narrative Medicine [Medicina narativă] și Coyote Medicine [Medicina Coyote]. Este interesat de modalități alternative de a aborda sănătatea fizică și mintală.


BARBARA MAINGUY

Psihoterapeută și directoare educațională la Institutul Coyote pentru Studiul Schimbării și Transformării. Practica ei se concentrează pe deblocarea traumelor din corp cu ajutorul mișcării și al creativității.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare