Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

 • Autor:Hawkins, Dr. David R. [ ]
  ISBN: 978606639090-
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 362
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 35,00RON24,50RON

Realitatea, spiritualitatea și omul modern

            Realitatea, spiritualitatea și omul modern cuprinde esenţa învăţăturilor acestui savant extraordinar, care a fost David R. Hawkins. Sunt puţini oameni de ştiinţă care, având pregătire de bază de medic, îşi diversifică studiile, cercetând un domeniu nou şi diferit de ştiinţă, în care obţin şi un doctorat în științe şi care au deschiderea să studieze şi să practice spiritualitatea la un înalt nivel, atingând iluminarea. Cartea de față a fost scrisă la un nivel al conştiinţei cuprins între 740 şi 760 – un nivel foarte înalt, dacă ţinem cont de faptul că Iisus Hristos avea 1 000, care este maximul scalei conştiinţei, iar în prezent 85% dintre oamenii de pe planetă nu depășesc nivelul de 200.

 

Dr. David R. Hawkins

            Sir David R. Hawkins (1927–2012) a fost un renumit psihiatru, medic, cercetător, maestru spiritual și lector. Unicitatea contribuției sale la binele întregii omeniri provine din starea avansată de conștiință spirituală, cunoscută sub numele de iluminare, conştiință de sine şi uniune mistică.

            Dacă această stare spirituală s-a produs în viața oamenilor foarte rar – dacă s-a întâmplat vreodată –, ea s-a produs în viața unui om de știință și medic foarte instruit.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie