Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Quado ne vorbeşte

Quado ne vorbeşte

Quado ne vorbeşte

 • Autor: Hart Carrie
  ISBN: 9789731701011
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 370
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.35
 • 27,00RON10,00RON

Quado ne vorbeşte

        Quado este un spirit care nu a ales niciodată să ia o formă fizică. El răspunde întrebărilor pe care cititorii i le pun prin Carrie Hart, acesta fiind și cea care primește mesajele.

        Carrie Hart ne spune: „Nu îl văd pe Quado. Când primesc mesajele, văd imaginile din mesaj, asemenea unui drum care se întinde în faţă. Singura imagine pe care am avut-o cu Quado este o minge strălucitoare de energie, care s-a aplecat ca să mă salute. Ceea ce simt este o prezenţă masculină iubitoare, protectoare, cu simţul umorului - o anumită lumină şi bucurie în această iubire."

        Iar Quado spune despre el însuşi: „Sunt o entitate spirituală... Exist sub formă de energie şi sunt disponibil pentru fiecare dintre voi, în orice moment în care aţi avea nevoie de ajutor sau de îndrumare. Ca spirit, sunt capabil să fiu simultan peste tot, iar existenţa mea aici, în acest plan fizic, în această formă materializată parţial, are pur şi simplu rolul să te ajute - să te ajute să te regăseşti pe tine însuţi, să te ajute să recunoşti iubirea, bucuria şi pacea care există aici pentru tine... Ştiu că viaţa ta este grea. Ştiu că te lupţi şi îmi doresc să te deschid către minunile vieţii şi să te fac să-ţi priveşti această viaţă fizică, această desfăşurare temporală ca pe o aventură, ca pe ceva care ar trebui îmbrăţişat cu însufleţire, cu bucurie, cu vitalitate... Te îndemn să te umpli cu iubire şi cu atenţie - şi să-ți îmbrăţişezi pe deplin viaţa. Te îndemn să înveţi să-ţi faci mintea să tacă şi să-ţi deschizi inima. Iar dacă te simţi singur şi frustrat, dacă eşti doborât de mâhnire, de singurătate sau disperare şi nu reuşeşti să te linişteşti, atunci te îndemn să-mi ceri ajutorul - să închizi pur şi simplu ochii, să tragi adânc aer în piept şi să-mi ceri să vin la tine şi să te învăluiesc precum o pătură caldă şi mângâietoare, de iubire şi atenţie. Lasă-mă să vin şi să te îmbrăţişez cu iubirea nesfârşită a Universului. Lasă-mă să vin si să-ţi arăt bogăţia care este a ta!"

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie