Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Puterile subconștientului

Puterile subconștientului

Puterile subconștientului

  • 38,00RON TVA Inclus

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • Autor: Dr. Joseph Murphy
    ISBN: 9786066393683
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

Succesul, fericirea, prosperitatea și pacea se află deja în tine!

 

            Află cum să-ți folosești înțelepciunea ascunsă în tine cu ajutorul cărții Puterile subconștientului, o interpretare modernă a învățăturilor atemporale, sub ghidajul renumitului dr. Joseph Murphy. Ediția de față a acestei cărți, una dintre cele mai strălucite și mai iubite din toate timpurile, te ajută să te vindeci, să-ți alungi fricile, să dormi mai bine, să te bucuri de relații mai bune, să-ți găsești adevărata împlinire și multe altele.

            Dr. Murphy combină experiența sa de vindecător cu înțelepciunea ancestrală și descoperirile științifice pentru a te învăța cum să-ți aduci la lumină această comoară inepuizabilă. Cărțile semnate de el s-au vândut milioane de exemplare în întreaga lume și continuă să atragă noi generații de cititori în fiecare an. Ediția de față este completată cu comentariile lui C. James Jensen, discipol al dr. Murphy și continuator al muncii sale. El propune lecții și practici adaptate (afirmarea, vizualizarea, meditația și abilitățile de conducere etc.) pentru a te ajuta să-ți valorifici subconștientul pentru a trăi cea mai bună viață.

Dr. Joseph Murphy

 

            A schimbat viața a milioane de oameni din întreaga lume. A scris, a predat, a consiliat și a susținut prelegeri, precum și un program zilnic la radio. A scris peste 30 de cărți, care au ajuns pe toate continentele.

            Este o figură majoră în mișcarea de dezvoltare a potențialului uman și i-a inspirat pe mulți autori și oratori motivaționali de succes.

           În cărțile și conferințele sale, el subliniază modul în care oamenii cu care a lucrat și-au îmbunătățit radical viața prin aplicarea în practică a ideilor sale și ne îndeamnă pe toți să ne descoperim resursele pozitive și potențialul de evoluție cu care ne-am născut.


„Oamenii de știință ne informează că ne construim un corp nou la fiecare 11 luni, deci vârsta ta e de 11 luni din punct de vedere fizic. Dacă îți construiești din nou defecte în corp prin gânduri de teamă, furie, gelozie sau invidie, nu ești decât tu vinovat!

Ești suma tuturor gândurilor tale! Poți să nu mai nutrești mereu gânduri și proiecții negative. Singura modalitate de a scăpa de întuneric e cu ajutorul luminii; singura cale de a învinge frigul e să te folosești de căldură; unica șansă de a trece peste gândurile negative e să le înlocuiești cu gânduri pozitive. Afirmă lucruri bune, iar cele rele vor dispărea.“

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie