Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Puterea prezenței

Puterea prezenței

Puterea prezenței

 • 30,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • Autor: Moore Joy Thomas
  ISBN: 9786066393157
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.23

        • Cum să te ocupi de copilul tău când ești părinte singur și nu-ți mai vezi capul de treburi și griji?

• Cum să fii un părinte bun fără să renunți la carieră și fără să-ți mai neglijezi sănătatea?

• Cum te conectezi cu copilul tău când nu poți fi alături de el?

 

Răspunsul lui Joy Thomas Moore este „Prezența”. Mai exact, 7 moduri în care să fii o forță în viața copilului tău, asigurându-te că el îți simte influența și prezența. Nu putem fi întotdeauna alături fizic de copiii noștri, dar puterea prezenței ne ajută să devenim o voce prețioasă și dragă în sufletul lor, ghidându-i în momentele dificile.

În Puterea prezenței, Moore explorează cei 7 piloni ai prezenței: inima, credința, mintea, curajul, resursele, valorile și conectarea. Folosind relatări de la părinți care au învățat din experiență cum să fie mai prezenți pentru copiii lor, autoarea îți oferă sfaturi practice și strategii cu privire la orice are legătură cu universul creșterii și educării copiilor, de la conturile de economii până la mindfulness. Cartea de față abordează cu compasiune ceea ce este nevoie pentru a crește copii grozavi chiar și în condiții dificile.

JOY THOMAS MOORE 

Producătoare de radio și televiziune, câștigătoare a Premiului Peabody. Documentarele ei au fost nominalizate la premiile Oscar și Emmy. 

A lucrat 15 ani pentru Fundația Annie E. Casey, dedicată ajutării copiilor și familiilor din medii defavorizate. Copiii ei, acum adulți, lucrează și ei în proiecte umanitare.

Joy militează pentru soluții legiferate politic la problemele familiilor. Ea a schimbat perspectiva asupra parentingului de succes și a adus în dezbaterea publică numeroasele probleme cu care se confruntă părinții.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie