Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Pune suflet în ceea ce faci. Îndrumări pentru conducătorii lumii noi

Pune suflet în ceea ce faci. Îndrumări pentru conducătorii lumii noi

Pune suflet în ceea ce faci. Îndrumări pentru conducătorii lumii noi

 • Autor:Rabbin, Robert [ ]
  ISBN: 9789737978783
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 198
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 11,50RON8,05RON

Pune suflet în ceea ce faci. Îndrumări pentru conducătorii lumii noi

            „Slujindu-se de propria sa experienţă, Robert Rabbin abordează într-un limbaj direct şi fără menajamente problema calităţilor fundamentale ce caracterizează o persoană care trăieşte în lumea noastră de astăzi, extrem de complexă şi în rapidă transformare, asumându-şi în mod conştient responsabilitatea. E de-a dreptul reconfortant să citeşti o recomandare atât de limpede pentru reîntoarcerea la esenţa noastră de fiinţe umane. În definitiv, lumea noastră se va schimba numai după ce ne vom schimba noi înşine. Această carte se impune ca o lectură absolut necesară pentru toţi aceia care susţin că doresc schimbarea.”

Anita Roddick, fondator şi copreşedinte al companiei Body Shop International

            „Este o carte fără echivoc, originală, clară, fără false pudori, directă şi de o profundă spiritualitate. Este o apariţie pe care am aşteptat-o cu toţii.”

Martin Rutte, preşedinte, Livelihood, coautor al cărţii Chicken Soup for the Soul at Work

            „În sfârşit, cineva a avut curajul de a adopta o poziţie revoluţionară în favoarea eliberării psihice şi spirituale. De acum, spiritualitatea nu mai poate fi închisă în perimetrul unui ashram, al unei păduri sau a unei case de rugăciune. Robert Rabbin declară cu pasiune şi elocvenţă că, de acum înainte, numai misticii, adevăraţii mistici, vor putea fi consideraţi autentici lideri şi factori de decizie. Orice alt standard inferior acestuia ar fi pur şi simplu prea nesăbuit şi riscant. Îi susţin din toată inima entuziasmul. Vocea lui este glasul înţelepciunii. Robert Rabbin lansează o chemare pentru eliberarea sufletului omenesc. Doresc din toată inima ca această chemare să fie auzită şi luată în seamă în birourile şi sălile de consiliu ale fiecărei companii. A sosit în sfârşit timpul să ne scuturăm de lanţurile materialismului şi de deprinderile inconştiente care ne-au menţinut prizonieri ai propriilor noastre minţi.

Dr. Jeffrey Mishlove, preşedinte al Intuition Network, autor al lucrării The PK Man şi gazdă a serialului naţional de televiziune Thinking Allowed

             „Pur şi simplu m-am îndrăgostit de această carte scrisă ca de la inimă la inimă. Aş dori ca ea să nu fie citită numai de manageri/lideri în sensul strict al cuvântului, ci şi de către toţi liderii în general: mame şi taţi, surori şi fraţi, bunici şi bunice…”

Roll Ostenberg, fost preşedinte al publicaţiei Swedish Newspapers Association, fost preşedinte al companiei Svensk Filmindustri, autor al lucrării Corporate Renaissance

            „Întotdeauna am crezut că marii lideri intelectuali din ziua de astăzi sunt profeţii moderni ai erei înaltei tehnologii. Cartea lui Rob Rabbin ne demonstrează că el este unul dintre aceşti profeţi, care ne călăuzeşte către fiinţa noastră interioară, către acea vastă sursă spirituală din care izvorăşte râul întregii vieţi.”

William E. Halal, profesor de management la Universitatea George Washington şi autor al cărţii Infinite Resource

            „Cele mai bune cărţi care tratează probleme legate de conducere nu sunt decât un plăpând izvoraş ce provine din fântâna adevărului către care ne conduce Rabbin. Ce anume dorim noi de la liderii noştri în afaceri? Dorim experienţa unui tărâm care se întinde dincolo de ceea ce înseamnă afacere în sine şi constientizarea unei realităţi care există dincolo de ceea ce credem noi că este realitatea. Rabbin inspiră şi călăuzeşte liderii pentru ca aceştia, la rândul lor, să ne poată ajuta să ne regăsim sufletele.”

Perry Pescarella, fost editor al Industry Week

Robert Rabbin

            Este un mistic contemporan, scriitor şi catalizator pentru dobândirea clarității.

            A început să practice meditația şi introspecția în 1969, apoi a studiat zece ani cu maestrul în meditație Swami Muktananda. Începând din 1995, Robert susține seminare şi convorbiri pe tema adevărului în toată lumea, desfăşurând în acelaşi timp o activitate de îndrumare spirituală la nivel individual şi de consultanță la nivel de lideri ai marilor corporații.

            Este autorul mai multor cărți şi a numeroase articole.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie