Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Punctul de alegere

-60%
Punctul de alegere

Punctul de alegere

  • 25,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391115
    Dimensiuni: 14x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

Punctul de alegere

            Natura creează ferestre de oportunitate ce ne ajută să ne schimbăm cursul vieţii mai mult în anumite perioade decât în altele. Înţelepciunea cuprinsă în cartea „Punctul de alegere” cartografiază câteva asemenea momente de schimbare semnificativă pentru viața unor oameni sau a unor comunități întregi, inclusiv influența benefică pe care au răspândit-o în lume persoane cu o viziune și o iubire ce depășesc limitele cunoscute.

            În prezent, ne aflăm într-un interval de timp în care deciziile generației noastre determină viitorul speciei umane și al planetei.

            Cunoașterea interioară și exterioară a acestui moment, în care alegerile noastre, individuale și colective, au mai multe șanse de reușită, ne oferă un adevărat avantaj evolutiv, cu efecte în toate domeniile vieții: de la relaţiile intime, vindecătoare pentru inimă, până la schimbările de stil de viaţă, vindecătoare pentru trup, şi chiar până la război şi pace, care ne afectează la nivel global. Să fim, așadar, schimbarea pe care ne-o dorim în lume!

            „Învăţăturile spirituale ne învaţă de mii de ani că starea de unitate este însoţită de iubire şi de un profund sentiment de pace; prin urmare, atunci când gândim şi acţionăm din iubire, ne aliniem la unitatea Universului.

            Putem alege puterea iubirii sau iubirea de putere. Acesta este Punctul de alegere cu care ne confruntăm astăzi. Tu ce alegi?”

            Dr. David Hamilton și Harry Massey

Dr. David Hamilton

            A lucrat timp de patru ani în industria farmaceutică, dezvoltând medicamente pentru cancer şi boli cardiovasculare. În paralel, a lucrat ca antrenor de atletism şi manager al celui mai mare club de atletism din Marea Britanie. După ce a părăsit industria farmaceutică, David a fondat organizația internațională de caritate Spirit Aid Foundation, pe care a condus-o vreme de doi ani.

            În timp ce îşi scria prima carte, David a predat chimie şi ecologie la James Watt College şi la Universitatea din Glasgow. În prezent, David este autorul a 6 cărți de succes, susține prelegeri şi seminare ştiințifi ce şi scrie pentru blogul Huffington Post.

            Harry Massey

            Este scriitor, regizor, antreprenor şi vizionar. Este fondatorul NES Health Limited, companie dedicată promovării unui sistem holistic de îngrijire a sănătății. În 2009 a produs celebrul documentar The Living Matrix (Matricea vie), ce militează pentru apariția unui nou tip de medicină, bazată pe câmpurile de energie şi de informații.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie