Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Psihologia transpersonală, vol.1

Psihologia transpersonală, vol.1

Psihologia transpersonală, vol.1

  • 47,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392655
    Dimensiuni: 16x22cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.46„Psihologia transpersonală reprezintă noul timp al științei psihologice, deoarece vrea să părăsească «somnul lui Newton», despre care vorbea W. Blake, pentru a repoziționa importanța dimensiunii spirituale în viață și cunoaștere. Este o dimensiune îndelung validată nu numai de o milenară tradiție de pretutindeni, ci și de revoluționarele izbânzi din știință.

Rezultă că între știință și spiritualitate nu există o prăpastie galactică, dimpotrivă: marea șansă pe care o oferă paradigma holistică, inclusiv în psihologie, este tocmai posibila conlucrare dintre ele, așa cum se întâmplă în orientarea transpersonală.

Mărturisesc că această lucrare m-a lecuit de cecitate epistemică și că mi-a fost sărbătoare. Important este că toate răspunsurile pe care le-am găsit nu mi-au suspendat întrebările, dimpotrivă, mi-au regenerat toate mirările lumii.“

Anca Munteanu


ANCA MUNTEANU

Este Profesor Universitar Doctor la Departamentul de Psihologie, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara. Printre cursurile predate se numără: Psihologia vârstelor, Fundamentele psihanalizei, Psihologie transpersonală, Psihologia creativității, Tanatopsihologie, Pedagogie.    

A scris 12 cărți și peste 160 de studii și articole apărute în volume și în reviste de specialitate autohtone și străine; este coautoare la alte 36 cărți.

Este o autoritate în spațiul european în domeniul psihologiei transpersonale, fiind și Președintele Asociației Europene de Psihologie Transpersonală (ETPA, din 2006). Organizează anual numeroase manifestări științifice și culturale menite să sporească gradul de cunoaștere și de conștientizare ale celor mai inovatoare și mai holiste curente din psihologia contemporană.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie