Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Busola sufletului. Ce este călăuzirea spirituală?

-58%
Busola sufletului. Ce este călăuzirea spirituală?

Busola sufletului. Ce este călăuzirea spirituală?

  • 24,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9789731701516
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În Stoc
    Greutate: 0.26

Busola sufletului. Ce este călăuzirea spirituală?

        În această perioadă de schimbări globale şi de nesiguranţă, de confuzie spirituală, oamenii ajung să îşi pună aceste întrebări vechi de când lumea, cu o curiozitate reînnoită. Există o sete de sens şi scop – conştientizarea faptului că fericirea nu e un bun care poate fi cumpărat cu un card de credit. Împlinirea şi fericirea apar, în mod natural, din capacitatea de a fi prezenţi în viaţă, pe măsură ce aceasta se desfăşoară – şi de a asculta şi de a discerne posibilităţile optime din orice situaţie, care ne îndrumă spre acte înţelepte, pline de compasiune.

            Joan şi Gordon nădăjduiesc ca Busola sufletului te va ajuta să depăşești căile limitate ale cunoaşterii şi să-ți accesezi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

            „Un ghid elegant, simplu şi practic, pentru a lua legătura cu Sinele tău Superior şi pentru a experimenta câmpul posibilităţilor infinite.”

Deepak Chopra, autorul cărţilor De ce râde Dumnezeu? și Rețeta fericirii supreme, apărute la Editura For You

 Cel mai important mesaj al cărţii este acela că nu trebuie să ne deschidem doar faţă de experienţa revelaţiei directe, ci că, dacă vrem ca lumea noastră aflată în stare de criză să se schimbe, mai important este să avem curajul să acţionăm conform celor ce ne sunt revelate.”

 

Andrew Cohen, fondatorul EnlightenNext şi al revistei What is Enlightenment?

            Dr. Joan Borysenko

            Este conferențiară renumită la nivel internaţional pe teme legate de spiritualitate, medicină integrativă şi legătura dintre minte şi corp. Deţine un doctorat în ştiinţele medicale, de la Facultatea de Medicină Harvard și o licenţă de psiholog clinic.

            Este autoarea a numeroase cărţi, co-fondatoarea Institutului Claritas pentru Cercetări Interspirituale şi directoarea Programului de training pentru îndrumători interspirituali al institutului.

            Dr. Gordon Dveirin

              Este preşedintele firmei de consultanţă, organizare şi dezvoltare umană Dveirin & Associates. Printre pasiunile sale se numără educarea copiilor, instruirea liderilor şi crearea de noi viziuni legate de un posibil viitor global, comun.

              De asemenea, este co-fondatorul Institutului Claritas pentru Cercetări Interspirituale, al Programului de training pentru îndrumători interspirituali şi co-autor (alături de soţia sa, Joan Borysenko) al cărţii A spune „da” schimbării.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie