Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Binecuvântează această hrană

-64%
Binecuvântează această hrană

Binecuvântează această hrană

  • 28,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066391269
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.19

Binecuvântează această hrană   

        Rugăciunea rostită înainte de masă este cea mai întâlnită formă de rugăciune din lume, un act de veneraţie comun fiecărei civilizaţii din istoria omenirii. Experienţa universală a împărtăşirii hranei îi conectează în mod fundamental pe oameni între ei, pe ei cu natura şi cu infinitul. Exprimarea recunoştinţei pentru hrana primită este o tradiţie milenară minunată care celebrează milostivirea divină.

            Cartea Binecuvântează această hrană reuneşte 150 de rugăciuni la vremea mesei, selectate din cele mai cunoscute religii ale lumii, din tradiţii milenare şi din opera unor mari poeţi şi gânditori – de la Shakespeare până la căpetenia Tecumseh, din ortodoxia coptă până la tradiţia poporului tamil, de la câmpiile amerindienilor până în Pakistan. Fiecare rugăciune este introdusă în contextul cultural şi istoric. Cartea conţine şi două rugăciuni în limbajul american al semnelor, precum şi rugăciunea „Binecuvântează această hrană“ exprimată în 19 limbi.

            Rezultatul este o formulă unică pentru exprimarea recunoştinţei la fiecare masă – o reţetă specială de hrană pentru trup şi suflet pe care Editura For You ți-o împărtășește cu bucurie.

ADRIAN BUTASH  

Este specialist în marketing creativ şi un binecunoscut producător de obiecte de artă, televiziune şi proiecte de film. Butash a produs campanii de publicitate premiate şi proiecte de marketing corporativ de succes pentru companii aflate în topul Fortune 500. Este un expert recunoscut în folosirea culorilor în cazul produselor de înfrumusețare şi al obiectelor vestimentare. Absolvent al Universității Fordham, el a studiat filosofia şi culturile lumii.

Este, de asemenea, cercetător independent al Holocaustului, fiind creatorul unui monument de comemorare a lagărului de concentrare Mauthausen. Adrian Butash şi familia sa locuiesc în Santa Barbara, California.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie