Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Alegeri şi iluzii. Cum am ajuns unde sunt şi cum ajung unde vreau să fiu?

-58%
Alegeri şi iluzii. Cum am ajuns unde sunt şi cum ajung unde vreau să fiu?

Alegeri şi iluzii. Cum am ajuns unde sunt şi cum ajung unde vreau să fiu?

  • 24,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066390767
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În Stoc
    Greutate: 0.22

Alegeri şi iluzii. Cum am ajuns unde sunt şi cum ajung unde vreau să fiu?       

 

  Tot mai mulţi oameni încearcă astăzi să găsească răspunsuri la întrebările vieţii, dorind să înţeleagă relaţiile interumane, să-şi îmbunătăţească performanţele sau să se bucure de succes. Din nefericire, majoritatea caută în afara lor atât răspunsurile, cât şi calea de urmat. Îşi găsesc scuze cu raţionalizări de genul: „Dacă m-ar ajuta puţin soarta...”, „Dacă el/ea s-ar schimba...”, „Dacă mă năşteam altfel...” şi aşa mai departe. Dacă ai ajuns în viaţă într-un loc în care nu vrei să te afli, citește Alegeri și iluzii.

            Cartea Alegeri și iluzii : Cum am ajuns unde sunt şi cum ajung unde vreau să fiu? îți deschide mintea către cercetarea lăuntrică, arătându-ți cum funcţionează mintea omenească şi cum o poți folosi pentru a înţelege care îți este scopul în viaţă şi că toţi suntem Iubire. Cartea este o extraordinară perspectivă asupra minţii şi conştiinţei, care vine de la cineva care o demonstrează de mulţi ani în viaţa sa.

            Când ne dăm seama că atâtea dintre acţiunile noastre sunt automate şi atâtea alegeri sunt făcute de subconştient, înţelegem iluzia în care am trăit cu toţii bună parte din viaţă!

Dr. Eldon Taylor


Este autorul premiat a peste 300 de cărţi şi programe video şi audio şi gazda unei populare emisiuni radio, intitulate Provocative Enlightenment. Este inventatorul tehnologiei patentate InnerTalk™ şi fondator şi preşedinte al Progressive Awareness Research. A fost numit „Maestrul Minţii” şi este considerat un expert de top atât în hipnoză, cât şi în comunicarea subliminală.

Eldon a fost criminalist mai mulţi ani, conducând investigaţii şi examinări cu detectorul de minciuni. Este inclus în numeroase topuri Who’s Who, printre care Who’s Who of Intellectuals şi Who’s Who in Science and Engineering. Este membru în Asociaţia Americană de Psihoterapie şi susține conferințe în întreaga lume. Cărţile şi materialele sale audio-video sunt traduse în peste 15 limbi şi s-au vândut în milioane de exemplare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare