Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Adevăr, triumf și transformare. Cum să facem diferenţa dintre realitate şi ficţiune, în ceea ce priveşte Legile Universale

-58%
Adevăr, triumf și transformare. Cum să facem diferenţa dintre realitate şi ficţiune, în ceea ce priveşte Legile Universale

Adevăr, triumf și transformare. Cum să facem diferenţa dintre realitate şi ficţiune, în ceea ce priveşte Legile Universale

  • 24,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066390347
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.02

Adevăr, triumf și transformare. Cum să facem diferenţa dintre realitate şi ficţiune, în ceea ce priveşte Legile Universale  •    Eşti frustrat din cauza lucrurilor care s-au întâmplat în viaţa ta, în ultima vreme?
  •    Eşti sătul de abordările simpliste ale magnetismului şi succesului? 

    

    Adevărul este că acest proces presupune mai mult decât crede majoritatea oamenilor. Sursa destinului tău este mult mai profundă decât gândurile. Alţi factori importanţi, cum ar fi ciclurile naturale, conştiinţa colectivă, karma, mediul şi intenţia sufletului tău vor influenţa ce anume este atras în viaţa ta.

        În această carte edificatoare, Sandra Anne Taylor examinează diferitele elemente care definesc destinul şi separă realităţile certe, de ficţiunea confuză care s-a construit în jurul Legilor Universale. Ea prezintă o înţelegere unică şi cuprinzătoare cu privire la motivul real pentru care lucrurile se întâmplă, ceea ce ne oferă puterea de a depăşi cu succes, ciclurile dificile - fără învinovăţire de sine sau teamă.

        

Indiferent de obstacolele pe care le întâlnim, conştiinţa noastră poate transforma adversitatea într-o mare oportunitate! Renunţă la minciuni... şi află întregul adevăr. Viaţa ta va fi complet transformată!

Sandra Anne Taylor

 

Este autoarea câtorva bestselleruri New York Times, printre care Quantum  Success (Succesul cuantic), lucrare aclamată la nivel internațional pentru iluminarea și abordarea  cuprinzătoare asupra domeniului atracției și al împlinirii, Adevăr, triumf şi transformare, carte ce examinează principalele confuzii  cu privire la înţelegerea Legii atracției și manifestării, Codul miracolelor tale cuantice, lucrare ce  explorează modul în care codurile energetice pe care le purtăm în noi  ne influențează viața în moduri nebănuite.

Timp de peste 25 de  ani, a fost consilier în cadrul unui cabinet independent de psihoterapie, lucrând cu persoane și cupluri  pentru a trata anxietatea, depresia, dependența și problemele în relații. Cărţile sale au fost traduse în peste 25 de limbi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie