Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Prin ochii sufletului

Prin ochii sufletului

Prin ochii sufletului

 • Autor: Hulnick Mary
  ISBN: 9786066390156
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 266
  Disponibilitate:Momentan lipsă stoc
  Greutate: 0.25
 • 19,00RON10,00RON

Prin ochii sufletului

            „Prin ochii sufletului este lucrarea a doi profesori maeştri, unii dintre cei mai buni din lume. Ron şi Mary Hulnick ne dau o metodă şi un set de principii pe care le putem folosi nu numai ca să ne depăşim reacţiile egotice, problemele şi fricile, dar şi ca semnale de la sufletele noastre în privinţa a ce şi cum putem învăţa. Fiecare problemă este un semnal la trezire. Devenim conştienţi de sufletele noastre atunci când aplicăm problemele Sufletului pentru a rezolva problemele egoului. Aceasta reprezintă evoluţie conştientă de sine, dusă la maximum. Este o lucrare vitală pentru noi.”

Barbara Marx Hubbard, autor, educator şi fondatoare a Fundaţiei pentru Evoluţie Conştientă

            „Lectura minunatei cărţi a lui Ron şi Mary Hulnick, care conţine înţelepciune practică, îi reaminteşte Sufletului de unimea sa inerentă, în timp ce vă ghidează cu iubire, pe voi care sunteţi manifestarea sa în formă, să descoperiţi şi să trăiţi din plin chemarea Întregirii, prin calităţile unice ale Sufletului.”

Leonard Laskow, M.D., autorul cărţii Iubire vindecătoare

Dr. Mary R. Hulnick

            Este recunoscută ca pionier și lider mondial în domeniul psihologiei spirituale. Împreună cu dr. H. Ronald Hulnick, ea a facilitat programele în psihologia spirituală în care semnele distinctive ale procesului educațional sunt caracterizate ca experiențiale, angajate, relevante, semnificative, de susținere, de inspirație, de practicare, de cultivare și, în cele din urmă, de transformare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie