Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

-70%
Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

  • 33,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392150
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

                Tenzing Norbu (pe scurt: Ten), fost călugăr și aproape fost polițist, este un erou unic al timpurilor noastre. În Prima regulă a lui Ten, întâia parte dintr-o trilogie, îl însoțim pe acest luptător spiritual în aventura lui deopotrivă mundană și spirituală. Crescut într-o mănăstire tibetană, Ten a visat să devină un Sherlock Holmes modern. A fost trimis în Los Angeles pentru a preda meditația, însă a ajuns să lucreze pentru Poliție.

               Dar, așa cum spune Buddha, schimbarea este inevitabilă: zece ani mai târziu, totul este pe punctul de a se schimba pentru Ten. El învață rapid că, ori de câte ori își încalcă prima regulă, apare haosul.

               Cartea Prima regulă a lui Ten este deopotrivă plină de umor, profundă și captivantă, combinând aventura cu reflecția asupra destinelor personajelor și cu lecții de viață interesante pentru noi toți.

            „Nu puteam schimba trecutul, dar puteam face ceva în prezent. Norman nu trebuia să rămână singur și fără prieteni. Am înmuiat pana de vultur în apă și am stropit imaginea lui zâmbitoare, apoi am început incantația care să îl ducă acasă.“

 

Prima regulă a lui Ten

 

 

 

 

 

Dr. Gay Hendricks

            Este unul dintre cei mai importanți specialiști în transformarea relațiilor și în terapia corp-minte. A scris singur sau cu soția sa, dr. Kathlyn Hendricks, peste 30 de cărți, printre care Cinci dorințe (apărută la Editura For You).

            Are un doctorat în consiliere psihologică obținut la Stanford. A fost profesor de consiliere psihologică la Universitatea din Colorado timp de 21 de ani; apoi, el și Kathlyn au fondat Institutul Hendricks, ce desfășoară seminare în întreaga lume.

            În ultimii ani, a creat diverse forme de divertisment conștient, precum Cercul de Cinematografie Spirituală, ce distribuie filme motivaționale în peste 70 de țări .

                Tinker Lindsay       

                Scenaristă și scriitoare, membră a asociațiilor Writers Guild of America (WGA), Scriitorii Independenți din California de Sud (IWOSC) și Femei în Film (WIF). Lucrează de peste 30 de ani în industria de divertisment de la Hollywood ca scenaristă și editoare.     

                Lindsay a scris două cărți (The Last Great Place și My Hollywood Ending) și a colaborat cu câțiva autori de cărți despre transformare și dezvoltare personală, printre care Peter Russell, Arjuna Ardagh și Dara Marks.

                Lindsay a absolvit Universitatea Harvard cu magna cum laudae. Ea studiază, practică și predă meditația de mai mulți ani.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie