Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Prietenie cu Dumnezeu (ediție revizuită)

Prietenie cu Dumnezeu (ediție revizuită)

Prietenie cu Dumnezeu (ediție revizuită)

  • 35,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 70

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066391092
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.30

Prietenie cu Dumnezeu (ediție revizuită)

            Esența mesajului transmis de Neale Donald Walsch în toate cărțile sale constă în ideea simplă și sublimă că sacrul sălășluiește în fiecare om și că oricine poate dialoga cu Dumnezeu – oriunde și oricând.

            Neale ne îndeamnă să ne construim propria relație cu Dumnezeu. Este suficient să ne oprim și să începem să ascultăm… Iar conversația începe de la sine. Ca în orice relație, conversația reprezintă primul pas către stabilirea încrederii, către construirea prieteniei, către crearea comuniunii.

            În Prietenie cu Dumnezeu, Neale ne împărtășește cum a decurs această călătorie în cazul său și ne conduce către metode de a ne întări și aprofunda propria relație cu Dumnezeu. Și de această dată, Neale răspunde dorinței inimii noastre: o legătură mai apropiată, mai bogată și mai deplină cu Dumnezeu. O prietenie cu Dumnezeu.

Neale Donald Walsch

            A schimbat modul în care gândesc milioane de oameni de pe întregul Glob. Cele trei volume din „Conversații cu Dumnezeu” au fost bestselleruri în topul New York Times vreme de peste doi ani. Cele 29 de cărți scrise de el vorbesc despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața cotidiană.

            Cuvintele acestui autor profund și talentat au fost traduse în 37 de limbi și au ajuns pe toate continentele. La cererea cititorilor, Neale a creat mai multe asociații care pledează pentru pace, claritate și iubire (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.).

            Editura For You le-a adus cititorilor români peste 15 titluri semnate de Neale Donald Walsch.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie