Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Prezența corporală deplină

Prezența corporală deplină

Prezența corporală deplină

  • 28,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 56

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391108
    Dimensiuni: 14x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26

Prezența corporală deplină

            - Simți că viteza, această constantă a vremurilor de azi, te-a îndepărtat tot mai mult de relația cu tine însuți și cu ceilalți?

            - Simți că trupul îți trimite semnale, dar nu și cheia descifrării lor?

            - Simți blocaje sau tensiuni inexplicabile în suflet și în corp?

            - Simți că dominanta vieții noastre a ajuns să fie epuizarea, stresul, însingurarea?

            Cel mai probabil, ai asemenea senzații întrucât ți-ai neglijat ori pierdut legătura cu cel mai bun prieten: propriul corp. I-ai ignorat multă vreme mesajele, i-ai repins rușinat anumite părți ori manifestări și ți-a fost teamă să ți-l asumi integral.

            Învață de la Suzanne Scurlock-Durana, o expertă în lucrul cu trupul, cum să-ți locuiești fiecare cotlon, fiecare celulă, fiecare fibră – toate sunt ale tale, sunt chiar Tu. Reumple-ți rezervoarele cu energie și refă-ți legătura cu tine însuți și cu lumea exersând Explorările din Prezenţa corporală deplină. Află cum au reușit semeni de-ai noștri să-și recapete deplinătatea prezenței prin puterea atingerii vindecătoare.

 

Suzanne Scurlock-Durana

             Predă de mai bine de 25 de ani despre atenția conştientă şi legătura sa cu procesul de vindecare. Este pasionată să-i învețe pe ceilalți abilități practice care să le permită să simtă bucuria de a fi prezenți în fiecare moment al vieții lor fără să se epuizeze. Ea este instructor certificat în Terapia craniosacrală şi Eliberarea Somato-Emoțională la Institutul Upledger.

           Suzanne îi inspiră pe practicienii din domeniul îngrijirii sănătății din întreaga lume să rămână plini de energie, folosind instrumentele transformatoare pentru managementul stresului şi Prezența Corporală Deplină. Ea este autoare a numeroase articole şi mii de oameni îi vizitează popularul său blog, Presence Matters: Reflections on Body, Mind and Spirit (Prezența contează: Reflecții asupra corpului, minții şi spiritului).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie