Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Poveste despre Floarea Vieții

Poveste despre Floarea Vieții

Poveste despre Floarea Vieții

 • Autor: Gergely Edó
  ISBN: 9786066392679
  Dimensiuni: 16x22cm
  Pagini: 64
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.12
 • 20,00RON TVA Inclus

Dragi cititori de toate vârstele, deschideți această carte și lăsați-vă călăuziți prin locuri nemaivăzute și printre personaje neașteptate. Haideți să călătorim împreună printre întâmplări și emoții, printre simboluri ale lumii creștine și ale spiritualității universale.

Cartea Poveste despre Floarea Vieții ne invită să intrăm în dialog cu autoarea și să pornim cu ea într-o minunată călătorie! Sfârșitul poveștilor rămâne deschis de cele mai multe ori, oferindu-ne posibilitatea să participăm la crearea ei și chiar să reinventăm finalul. Apoi, putem să prelungim plăcerea lecturii creând imagini pe tema fiecărei povești și decorând cu desene paginile acestei cărți unice!

Fie ca lumina și bucuria din această carte să vă aducă pace și armonie!

GERGELY EDÓ

S-a născut în satul Hoghiz, în județul Covasna, și a studiat, printre altele, în București, Debrecen și Helsinki. A predat limba finlandeză la Universitatea din București, iar acum locuiește în Cluj-Napoca, unde a înființat și conduce, alături de partenerul său, Sütő Zsolt, Centrul Spiritual Gandhi. Este facilitatoare de constelații familiale, life coach și instructoare de yoga.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie