Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Perfecta expresie de Sine

-70%
Perfecta expresie de Sine

Perfecta expresie de Sine

  • 33,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066392204
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.27

Perfecta expresie de Sine

    O carte de excepție, cu minunate planșe color și idei vindecătoare!

    Universul este un echilibru-infinit. Noi suntem conectați în el. Dacă prin manifestarea noastră duală nu putem să păstrăm „echilibrul“, tulburăm vibrația în noi și, implicit, în Univers. Încercând să se redreseze, Universul ne provoacă inversul exagerării noastre, el modificându-se automat, și ne oferă în scena vieții o lecție prin care să refacem acest echilibru.

    Noi suntem cauza tuturor lucrurilor care ni se întâmplă. E bine să conștientizăm acest lucru și să ne asumăm proiecția unei vieți armonioase sau tumultuoase. Alegerea ne aparține. Raiul și Iadul coexistă aici, pe Pământ, cât și în toate planurile de manifestare. Trăim simultan aspecte de Iad sau Rai, după cum alegem să ne „menținem dominanta vibrațională“.

    Dacă reușim să avem o dominantă înalt vibrațională, putem parcurge „Raiul pe Pământ” fără să intrăm în rezonanță cu aspecte de Iad, de alternanță joasă.

    Această carte aduce o deschidere de conștiință, un sens al vieții fericite!

    Teme abordate:

1. Pacea

2. Comunicarea cu Sinele interior

3. Acceptă

4. Fin versus superficial

5. Exagerat versus ponderat

6. Nivelurile conștiinței umane

7. Valoarea autentică

8. Recunoașterea valorii autentice în oameni

9. Cele două căi de realizare a perfectei expresii de Sine

10. Corpurile ființei noastre, aura și paravanele de protecție

11. Cum să simţi unitatea

12. Creația, comanda mentală

13. Cum funcționează omul în raport cu comenzile sale

14. Cum opreşti un program

15. Destinul

16. Raiul şi Iadul

                Profesoară și pictoriță, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din București, am absolvit Facultatea de Arte Plastice a Universității de Vest, din Timișoara.

            Alături de mine am avut și am mereu grupuri de tineri doritori de inițiere atât în artele plastice, cât și în niveluri mai înalte de conștiință spirituală.

         După îndelung timp în care am primit și am experimentat multiple modele în domeniul conexiunilor cosmice, consider că această cunoaștere venită prin comunicare directă cu Sinele Suprem nu-mi aparține numai mie, ci tuturor celor care, prin rezonanță, sunt atrași de această carte.

            Pentru mine, cunoașterea e tot o formă de frumusețe...

                    Gabriela Ștefania Cocora

                Profesoară, absolventă a Institutului de Educație Fizică și Sport din București, am predat kinetoterapie și educație fizică, cu o specializare obținută în cadrul Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, la catedra de Psihologie Specială.

            În timp, m-am ocupat de tratarea unor deficiențe de multiple feluri cu ajutorul kinetoterapiei, încercând să descopăr cauzele ce au provocat aceste deficiențe; așa am constatat că, de cele mai multe ori, cauzele se află în corpurile subtile, provocând efecte distructive până în planul fizic.

            Doresc să expun această experiență de zeci de ani într-o carte despre metode de vindecare prin înțelegerea cauzelor și a efectelor, pentru ca lecțiile de viață să nu se mai perpetueze karmic.

                    Mariana Steluța Cocora

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie