Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Patru anotimpuri de teroare

-50%
Patru anotimpuri de teroare

Patru anotimpuri de teroare

  • 20,00RON10,00RON

Pandantiv CADOU la 5 cărți comandate!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392471
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.12

Patru anotimpuri de teroare

        Mateus, Leticia, Peter și Alva sunt personajele unor povești pline de tâlcuri spirituale și educative.

        Cartea este deopotrivă un exercițiu de creație și reflecție pentru fiecare cititor, indiferent de vârstă.

        Editura For You sprijină, prin publicarea acestei cărți,  efortul și creativitatea unui grup de elevi ai Liceului Teoretic „Eugen Lovinescu” din București, care au lucrat sub atenta și talentata îndrumare a doamnei profesoare Georgiana Bărbulescu.

 

Rosana Rios

            M-am născut în orașul São Paulo și dintotdeauna am iubit cărțile și serialele de suspans, în special pe cele vechi. De fapt, cred că „Sampa” este un decor gata pregătit pentru poveștile horror și pline de mister.

            Prima mea slujbă cu textele a fost de scriitor de televiziune. Cu scrierile pentru programul Bambalalão (TV Cultural) au venit primele povești devenite cărți în anul 1988. E ceva timp... Am depășit 25 de ani de carieră și 130 de lucrări publicate. Deja am primit câteva premii și m-am bucurat teribil să fiu finalistă la Premiul Jabuti în 2008 și 2011. Dar cel mai bun lucru în a scrie povești este să-l prinzi pe cititor într-o intrigă, în care plutește întrebarea „Ce se va întâmpla în pagina următoare?”.

            Regina Drummond

            M-am născut iubind cărțile. Pe toate. Nu știu cum sau de ce am dezvoltat un interes pentru literatura fantastică și m-am delectat cu maeștrii acestui gen literar, până când am avut curaj (și elementele necesare) pentru a-mi crea propriile povești.

            Nimeni nu își poate imagina vreodată cât mă distrez să le dau viață acestor personaje machiavelice și psihotice, capabile (aproape) să ucidă un (biet) cititor de groază și anxietate.

            Dar nu numai din frică trăiește o autoare; și în cele 100 de cărți ale mele e posibil să găsești câte ceva din tot, bucuria copiilor, a tinerilor și a tuturor celor care iubesc fantezia.

            Dacă vrei să cunoști munca mea, accesează: www.regina-drummond.de.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie