Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Partea întunecată a căutătorilor de lumină

Partea întunecată a căutătorilor de lumină

Partea întunecată a căutătorilor de lumină

  • 25,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 50

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066392938
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

Un bestseller clasic și îndrăgit

despre cum să intri în partea ta întunecată pentru a elibera lumina!


Debbie Ford ne îndreaptă atenția către acele părți ale noastre care nu se potrivesc cu masca pe care o prezentăm în fața lumii. Ea ne arată efectele trăirii în întuneric, unde se păstrează toate impulsurile noastre nerecunoscute. Ne trezim tot mai frustrați și supărați de egoismul prietenilor, de lenea colegilor, de aroganța semenilor; ne pierdem energia judecându-i pe alții și rămânem astfel fără puterea și libertatea de a trăi autentic.

Prin relatările și exercițiile din această carte, Debbie ne arată nu numai cum să ne recunoaștem emoțiile ascunse, ci și cum să găsim darurile pe care ele ni le oferă. Impulsurile de care ne temem cel mai mult sunt cheia pentru ceea ce lipsește în viața noastră!

„Calea spre iluminare include nu numai căutarea divinului, ci și acceptarea totală a umbrei noastre. În această carte profundă, Debbie Ford explică în mod organizat pașii spre împlinire și transformare.“

Dr. Deepak Chopra


DEBBIE FORD 

Expertă recunoscută internațional în domeniul transformării personale. Autoare de bestselleruri pe teme legate de studiul și integrarea umbrei în practicile psihologice și spirituale moderne. Cărțile ei s-au vândut în peste 1 milion de exemplare, sunt traduse în 32 de limbi și sunt folosite în instituții de învățare din întreaga lume.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie