Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Părinţi Străluciţi – Profesori Fascinanţi. Cum să formăm tineri fericiţi şi inteligenţi

Părinţi Străluciţi – Profesori Fascinanţi. Cum să formăm tineri fericiţi şi inteligenţi

Părinţi Străluciţi – Profesori Fascinanţi. Cum să formăm tineri fericiţi şi inteligenţi

 • Autor:Cury, Dr. Augusto
  ISBN: 973-7978-33-1
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 176
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 20,00RON TVA Inclus

        Această carte îți schimbă pentru totdeauna viziunea asupra modului de a crea o educaţie excelentă. Formarea de copii şi adolescenţi sociabili, fericiţi, liberi şi întreprinzători este o mare provocare în ziua de azi.        

        Singurătatea nu a fost niciodată atât de intensă: părinţii îşi ascund sentimentele de copii, copiii îşi ascund lacrimile de părinţi şi profesorii se refugiază în autoritarism.
        Cantitatea de informaţie şi cunoştinţe disponibile este mai mare; cu toate acestea, noile generaţii nu sunt formate pentru a gândi, ci pentru a repeta informaţii. Educaţia trece printr‑o criză fără precedent, la nivel mondial. Există oare vreo speranţă? Da! În această carte, psihiatrul şi omul de ştiinţă Augusto Cury arată că trebuie să cultivăm emoţia şi să dezvoltăm inteligenţa tinerilor. Şi, pentru asta, profesorii au nevoie de instrumente ca să‑i stimuleze pe copii şi adolescenţi.
        Această lucrare arată că, pentru a fi deosebiţi, trebuie să ne însuşim cele şapte deprinderi ale părinţilor inteligenţi şi ale profesorilor fascinanţi. Ea atrage atenţia asupra celor şapte păcate capitale ale educatorilor şi ne învaţă zece tehnici pedagogice care pot crea un spaţiu de dezvoltare deplină şi autentică, atât în sala de clasă, cât şi acasă.

        Dr. Augusto Cury, psihiatru şi educator, îți împărtăşeşte pasiunea sa pentru educaţie, punând la dispoziţia părinţilor, profesorilor şi oricărei persoane interesate de bogăţia spiritului uman instrumentele necesare pentru a promova formarea de oameni care gândesc, pentru a educa emoţia, pentru a lărgi orizonturile inteligenţei şi a crea o viaţă de calitate.


Dr. Augusto Cury


Medic psihiatru, psihoterapeut, educator, om de știință și scriitor, Augusto Cury este unul dintre cei mai citiți autori din lume. Cărțile sale, traduse în peste 40 de limbi și publicate în milioane de exemplare, sunt lucrări de referință în universități din întreaga lume.

Teoria sa despre inteligența multifocală și ideile sale despre educație au format generații întregi de părinți și profesori.

Dr. Cury conduce institutul Academia da Inteligência (Academia Inteligenței), unde studiază medici, manageri, educatori, psihologi, avocați, profesori universitari și orice persoană interesată de lărgirea orizontului minții, de educarea emoției și de îmbunătățirea calității vieții.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie