Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet Vindecarea traumelor

-25%
Pachet Vindecarea traumelor

Pachet Vindecarea traumelor

  • 116,00RON87,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 174

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

Crede si vei reusi

       Indiferent dacă negativitatea provine dintr-o relație trecută care s-a încheiat prost, dintr-o traumă din copilărie, dintr-un eșec în afaceri sau în carieră ori din senzația de insecuritate generală, autorii te învață să recunoști în ce măsură personalitatea și deciziile îți influențează negativitatea conștientă – și, deseori, inconștientă. Află din experiența lor cum să-ți recapeți controlul asupra gândurilor, sentimentelor și acțiunilor, cum să transformi negativul în pozitiv și să accepți schimbările neașteptate ale vieții fără să recazi în vechile modele negative.

        Renunțarea la gândurile negative este unul dintre cei mai importanți pași către a trăi o viață reușită și împlinită, dar și unul dintre cei mai dificili. În cartea Crede și vei reuși, un ghid pragmatic și bazat pe cercetări, renumitul Brian Tracy și psihoterapeuta Christina Stein îți prezintă programul lor de Psihologia Succesului pentru a te ajuta să identifici și să depășești tiparele și ideile dăunătoare ce te împiedică să-ți atingi obiectivele sau să te simți fericit și mulțumit în viață.

        Cartea Crede și vei reuși este o lectură esențială pentru oricine se simte blocat. Folosește psihologia reușitei pentru a alunga gândurile și comportamentele negative și pentru a-ți debloca întregul potențial pentru succes! 

 

Traieste fara frica

Te-ai simțit vreodată blocat, epuizat sau lipsit de motivație? Te gândești cu tristețe la visurile tale pe care s-a pus praful – fiindcă n-ai știut cum să le duci la îndeplinire sau ai crezut că nu sunt realizabile? 

Poate că în trecut ți-ai pierdut busola și viața ta s-a izbit de stânci ostile, până când ai naufragiat pe un țărm necunoscut și sterp. Dar nu acesta este locul unde vrei să trăiești. 

Tehnicile descrise în cartea Trăiește fără frică! te ajută să înfrunți iar valurile vieții și să faci în sfârșit schimbările mult așteptate în fiecare aspect al existenței tale: muncă, bani, bogăție, relații, iubire, dependențe, suferințe sufletești sau trupești, stres și griji cotidiene. 

Modul în care îți trăiești viața se bazează pe o serie de obiceiuri și modele consacrate. Înlocuind obiceiurile vechi cu altele noi, îți schimbi viața în bine, susține psihoterapeuta Ailsa Frank. Ea și-a conceput cartea astfel încât să obții imediat o atitudine de tip „Pot să o fac!”. 

Asimilează în rutina ta zilnică tehnicile simple descrise de autoare, astfel încât ele să devină parte din modul tău de viață. Purifică-ți gândirea de tot ceea ce este fals și inutil, eliberându-te de tot ceea ce este negativ în viața ta. 

Și pornește fără frică spre visurile tale! 

 

Elibereaza-te din temnita emotionala

Niciodată omul nu a fost atât de liber în societate și atât de prizonier în secretul ființei sale!

           

            Tulburările emoționale, respingerile, traumele, pierderile, frustrările și stimulii stresanți sunt înregistrați în memorie ca zone de tensiune. Astfel, ne fabricăm singuri o temniță redutabilă...

            Milioane de oameni suferă de frică, depresie, anxietate, stres, gelozie, dependențe de substanțe nocive sau de persoane toxice. Nu este târziu să te eliberezi și să fii stăpânul vieții tale! Află de la dr. Augusto Cury cum să-ți dezvolți inteligența emoțională și cum să navighezi cu succes pe valurile emoțiilor, astfel încât să te bucuri de fericire, libertate și înțelepciune în frumoasa și tumultuoasa noastră existență.

 

Experienta stimulati

 

        Un plan complet pentru depășirea bolilor cronice, a stresului și eșecurilor!

          De peste 20 de ani, Jim Curtis luptă împotriva unei boli cronice greu de diagnosticat și tratat. S-a obișnuit să trăiască în durere, negare și disperare. Întrucât terapiile tradiționale nu au ajutat, el a căutat răspunsuri în altă parte. A călătorit prin lume și a întâlnit oameni extraordinari, pe care îi numește „Stimulati”, pentru că ceea ce a învățat de la ei i-a schimbat fundamental viața.

          În cartea Experiența Stimulati, Jim își prezintă călătoria incredibilă, precum și programul pentru învingerea durerii și eșecurilor și pentru transformarea vieții într-una plină de sănătate, libertate, bucurie, putere și scop. Cu o prefață plină de inspirație semnată de Gabrielle Bernstein, autoarea bestsellerului Universul te susține (Editura For You), cartea lui Jim Curtis îți dezvăluie un program unic, izvorât dintr-o experiență reală și bazat pe cercetări științifice și practici cu eficiență demonstrată.

 

„Puterea acestor Stimulati – oameni, locuri, experiențe și căutări care aprind scânteia speranței și a schimbării – nu poate fi subestimată când vine vorba despre adevărata vindecare. Această carte inspirațională poate ajuta pe oricine să treacă de la durere la atitudini pozitive atunci când se confruntă cu mari provocări.“

Dr. Jeffry Life, medic, autorul cărții The Life Plan

BRIAN TRACY

 

      Este președinte și director general al Brian Tracy International, companie specializată în trainingul și dezvoltarea indivizilor și organizațiilor.

        A studiat, a cercetat, a scris și a conferențiat timp de trei decenii în domenii precum economie, istoria afacerilor, filosofie și psihologie. A scris peste 40 de cărți, traduse în numeroase limbi. A susținut peste 5 000 de conferințe în fața a peste 5 milioane de oameni din peste 50 de țări.

        Scopul lui Brian este să te ajute să-ți realizezi scopurile personale și profesionale mai repede și mai ușor decât ți-ai imaginat vreodată.        Dr. CHRISTINA STEIN

        Este conferențiară, autoare de cărți și psihoterapeută. Are un master în psihologie clinică, obținut la Antioch University, și un doctorat, la Institute for Advanced Study of Human Sexuality.

        Conduce o clinică privată în Santa Monica, din California, concentrându-se pe echilibrul dintre muncă și viață și pe întărirea masculinității și feminității.

        Lucrează cu indivizi și cupluri și realizează ateliere pentru a-i ajuta pe participanți să-și ierarhizeze scopurile și pasiunile. 

 

 

AILSA FRANK 

Hipnoterapeută atestată și membră a unor asociații și organizații de profil, precum National Guild of Hypnotists (SUA), General Hypnotherapy Register (Marea Britanie) și National Hypnotherapy Society (Marea Britanie). E și membră asociată în cadrul prestigioasei instituții The Royal Society of Medicine (Marea Britanie). 

Lucrează atât cu adulți, cât și cu adolescenți și copii, abordând diferite afecțiuni și simptome: alcoolism, depresie, anxietate, stres ridicat, furie, lipsă de încredere în sine, tulburări alimentare, instabilitate financiară pe fond nervos, temeri obsesive, dependență de droguri, insomnie și multe altele. 

 

Dr. Augusto Cury

            Reputat psihiatru, psihoterapeut, pedagog și cercetător. Cărțile îi sunt publicate în peste 50 de țări și constituie material de curs în numeroase universități din întreaga lume. A creat Academia Inteligenței, un proiect revoluționar pentru îmbunătățirea vieții fizice și spirituale.

 

JIM CURTIS

          Absolvent al Școlii de Afaceri Whittemore de la Universitatea din New Hampshire. Președinte și director de strategie al Remedy Health Media, platformă online ce furnizează consultanță integrată în domeniul sănătății pentru milioane de oameni în fiecare an. A contribuit în poziții de vârf la dezvoltarea WebMD și Everyday Health, cele mai accesate site-uri specializate în sănătate din SUA. 

          Jim susține conferințe pe teme legate de sănătate și este consultant în afaceri. De asemenea, sprijină diverse proiecte caritabile.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie