Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Pachet TERAPII COMPLEMENTARE

Pachet TERAPII COMPLEMENTARE

Pachet TERAPII COMPLEMENTARE

  • Dimensiuni: 14x20 cm
    Pagini: 1786
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 1 g
  • 135,00RON TVA Inclus

Pachet TERAPII COMPLEMENTARE

Comandați în weekend și beneficiați de o reducere suplimentară de 25%!

Cărți care descriu terapii complementare, holistice, de obținere a sănătății și a stării de bine. Este vorba despre:

·         tehnica tapping, o tehnică înrudită cu EFT (tehnicile de eliberare emoțională) - carte + DVD

-       Tehnica de vindecare prin tapping pentru atingerea succesului suprem – Jack Canfield și Pamela Bruner

·         tehnică creată de reputatul neurolog David Permutter și binecunoscutul medic șaman Alberto Villoldo, îmbinând ceea ce este mai bun din descoperirile medicale în domeniul neurogenezei și tehnicile șamanice străvechi de refacere a echilibrului și a sănătății. Tehnica creată de ei și denumită "Activează-ți creierul"(Power Up your Brain), ne arată că există speranțe reale de vindecare a bolilor degenerative precum Alzheimer și Parkinson

-       Inițiere și iluminare, Alberto Villoldo

·         altă tehnică înrudită cu tehnicile de eliberare emoțională, însă mai complexă - Tehnicile Energetice de Meridian - un procedeu dezoltat de soții Rainer și Regina Franke. Aceștia au obținut rezultate remarcabile în tot felul de boli, prin tapotarea, timp de numai câteva minute, a unor puncte speciale de pe meridianele energetice. Cu adevărat, se poate scăpa de o problemă de o viață, în numai cîteva minute!

-       Scapă de griji în câteva minute, cu ajutorul Tehnicilor Energetice de Meridian – Rainer şi Regina Franke

·         tehnici și exerciții ușoare, naturale, de recăpătare a sănătății ochilor, dezvoltate de cunoscutul specialist Leo Angart. Cu ele se pot trata: miopia, presbitismul, astigmatismul şi alte afecţiuni ale ochilor

-       Să ne îmbunătăţim vederea în mod natural – Leo Angart

·         tehnică apărută în ultimii 40 de ani, ce dă rezultate miraculoase, prin deblocarea blocajelor ce împiedicau curgerea naturală a energiei prin corp: terapia craniosacrală. Autoarea a scris această carte la îndemnul lui Wayne C. Dyer, care a fost uimit de cât de mult l-a ajutat terapia craniosacrală în dobândirea sănătății și a stării de bine.

-       Din inima şi mâinile mele – Kate Mackinnon

·         tehnici și procedee de autocunoaștere, de creșterea gradului de constiență de sine și de comunicare cu Sinele Superior.

-       Stai, priveşte, ascultă – Ken Page, Nancy Nester

·         tehnică nou descoperită, de activare a Punctului de Asamblare Uman  (o forţă esenţială a stării personale de sănătate şi are un efect dominant asupra "modului în care ne simţim" şi a "felului în care ne comportăm"). Prin accesarea câmpurilor cuantice, de energie biologică ce ne înconjoară, acum putem trata bolile psihice şi fizice, într-un mod nou şi radical.

-       Dezvăluirea spiritului. O odisee supranaturală - Jon Whale

Acum într-o ofertă specială, cu reducere, de la 168 lei - cât ar costa toate cărțile cumpărate individual - la 80 lei.

Special pentru dumneavoastră!

 REȚINEȚI CĂ:

Recomandările practice şi tehnice descrise în aceste cărți nu trebuie folosite ca alternative la tratamentele de specialitate. Aceste manuale nu încearcă să ofere niciun diagnostic sau să înlocuiască vreun tratament medical. Pentru orice boală care are la bază tulburări mentale, trebuie consultat medicul. Astfel de probleme trebuie corectate înainte de folosirea oricăreia dintre informaţiile şi/sau tehnicile pe care le descriu cărțile din prezenta ofertă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie