Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet Relatii armonioase

-58%
Pachet Relatii armonioase

Pachet Relatii armonioase

  • 93,00RON39,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 78

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

Ia-ți adio de la certuri

                Concepută inițial pentru a ajuta cuplurile căsătorite să își soluționeze certurile cronice, cartea de față prezintă principii și tehnici valabile pentru orice alt tip de relație, inclusiv acelea dintre părinți și copii, dintre frați/surori, dintre prieteni, dintre colegi, dintre șefi și angajați.

                Întrucât certurile survin ca urmare a neîmplinirii unor nevoi sufletești, dr. Jamie Turndorf identifică emoțiile primare angajate în ciclul distrugător al disputelor și propune soluții simple și pragmatice pentru detensionarea situațiilor conflictuale și pentru rezolvarea echitabilă și durabilă a oricărei diferențe de opinii.

                Stilul prietenos, amuzant și constructiv al autoarei este susținut de o îndelungată experiență în soluționarea problemelor relaționale și de o abilitate rară de a surprinde cauzele prime ale dificultăților ce tulbură armonia legăturilor umane.

 

Iartă cu adevărat

            Ai fost nedreptățit adeseori. Ai fost mințit și păcălit.

            Cineva ți-a făcut mult rău, fie direct, fie indirect, lovind într-o persoană sau într-un principiu la care ții.

            Te simți dezamăgit și nemulțumit de unele dintre deciziile pe care le-ai luat de-a lungul vremii.

            Resentimentele față de tine și față de alții îți macină timpul, energia, visele, gândurile…

            Cartea Iartă cu adevărat prezintă și analizează situații reale pe care le-am considera impardonabile: pierderi cauzate de conflicte armate, trădare în căsnicie și în alte forme de parteneriat, abuzuri suferite în copilărie sau la locul de muncă etc. Toate au în comun durerea trăită de victimă, cu atât mai copleșitoare cu cât pare imposibil de înlăturat. Dr. Fred Luskin a studiat efectele toxice ale resentimentelor și a dezvoltat metode eficiente prin care a ajutat sute de oameni să se elibereze de aceste blocaje și să meargă mai departe. Oamenii cu care a lucrat păreau prinși pentru totdeauna în durerea cauzată de nedreptate și dezamăgire. Însă au învățat să meargă mai departe.

            Află din Iartă cu adevărat cum se formează resentimentele ca să înveți cum să le elimini sau să le eviți. Vei descoperi pe cine și ce trebuie să ierți de fapt și cum îți va schimba viața acest pas pe care îl credeai inconceptibil.

 

Secretele atracției. Legile universale ale iubirii, sexului și relațiilor romantice

            În această carte de o fascinație unică, Sandra Anne Taylor ne arată modul în care legile universale – inclusiv fizica cuantică – ne hotărăsc efectiv destinul relațiilor. Energia este esența vieții, iar energia fiecăruia dintre noi reprezintă esența a tot ceea ce atragem în  viață. Prin emiterea acestei energii în timp și spațiu, provocăm, datorită atracției magnetice, întâlnirea cu anumite persoane, precum și dinamica pe care o vor avea relațiile noastre.

            În Secretele atracției vei descoperi din ce este format câmpul energetic personal, cum îl transmiți și de ce acesta are o mai mare influență asupra relațiilor decât aspectul fizic, inteligența sau situația financiară.

            Fie că ai deja un partener, fie că te afli în căutarea unuia, chiar poți să schimbi energia relației voastre și, astfel, să-ți găsești iubirea adevărată pe care o meriți!

Dr. JAMIE TURNDORF

             Cunoscută de milioane de oameni drept „Dr. Love” („Dr. Dragoste”) datorită paginii sale web „AskDrLove.com”, primul site de sfaturi pe internet legate de relații, lansat în 1996. Și-a încântat cititorii timp de trei decenii cu combinația sa unică de expertiză, experiență și umor, condimentate cu talentul de a traduce jargonul psihologiei în concepte ușor de înțeles și de aplicat în transformarea vieții și în vindecarea relațiilor.

             Metodele ei au fost și sunt popularizate prin numeroase rețele mediatice. Ideile sale au fost prezentate în numeroase reviste de top, precum Cosmopolitan, Men’s Health și Glamour. Dr. Jamie Turndorf scrie un editorial numit „We Can Work It Out” („Putem găsi o soluție”) pentru ediția on-line a prestigioasei publicații Psychology Today. Emisiunea ei radio Ask Dr. Love poate fi urmărită prin TalkZone, care emite în peste 80 de țări din întreaga lume.

 

Cherry Gilchrist

                       Este autoare şi conferențiară pe teme legate de mitologie, divinație, psihic feminin, Drumul Mătăsii, artă şi cultură rusă. Activitatea îi este inspirată de plăcerea de a descoperi înțelepciunea veche şi de a o aduce într-un context contemporan. E fascinată de culturile tradiționale şi a călătorit foarte mult, mai ales în Asia Centrală, Siberia şi America de Sud.

 A fost căsătorită timp de aproape 30 de ani, are doi copii adulți, iar acum locuieşte în Marea Britanie cu partenerul ei, Robert, care este artist.

Lara Owen

              A absolvit Universitatea din Warwick, apoi a studiat medicina chineză în Marea Britanie şi China. După mai mulți ani de practică, a cercetat dinamica relațiilor timp de cinci ani în Elveția şi SUA. Lucrează cu persoane şi cupluri de la începutul anilor 1990. Susține conferințe în toată lumea despre sănătate şi spiritualitate, precum şi despre scrierea creativă şi procesul creativ.

 

Sandra Anne Taylor

            Este autoarea câtorva bestselleruri New York Times, printre care Quantum  Success (Succesul cuantic), lucrare aclamată la nivel internațional pentru iluminarea și abordarea cuprinzătoare asupra domeniului atracției și al împlinirii, Adevăr, triumf şi transformare, carte ce examinează principalele confuzii  cu privire la înțelegerea Legii atracției și manifestării, Codul miracolelor tale cuantice, lucrare ce  explorează modul în care codurile energetice pe care le purtăm în noi  ne influențează viața în moduri nebănuite.

            Timp de peste 25 de  ani, a fost consilier în cadrul unui cabinet independent de psihoterapie, lucrând cu persoane și cupluri  pentru a trata anxietatea, depresia, dependența și problemele în relații. Cărțile sale au fost traduse în peste 25 de limbi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie