Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet Povesti de succes

-44%
Pachet Povesti de succes

Pachet Povesti de succes

  • 160,00RON90,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 180

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine


             „Am plecat la drum în viață cu multe frici, cu lipsa respectului de sine și a propriei valori. După multe situații de viață bune, mai puțin bune, estetice sau grotești, am priceput că toate situațiile ce vor urma pot fi doar bune dacă eu decid asta.

            Înțelegerea acestei realități m-a dus la un set de acțiuni conștiente ce m-au schimbat ca om, ca stare a minții, ca mentalitate, ca puncte de referință. Toate aceste schimbări au făcut din mine un om împăcat cu sine și cu mai toate ale vieții, un om bine cu el. Un om care decide calitatea vieții sale, nu un om căruia i se decide.

            Această carte este ca un mic manual de transformare a sinelui și a vieții. Cred cu tărie că soluția la necunoscutele oricărui om stă în îndeplinirea visurilor sale și a planului cu el însuși.”

            Nadine Voindrouh

 

Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită

            „E nevoie, din păcate, de cele mai multe ori de durere profundă, pentru a vedea viața cu alți ochi și pentru a face schimbări radicale pentru noi înșine. Am pătruns înțelesul cuvântului „mama” mult mai adânc decât aș fi făcut-o fiind și azi alături de ea. Și de aceea, poate, cartea Giuliei și schimbarea pe care o scoate la lumină, având aceleași rădăcini ca și povestea mea, au un ecou puternic în inima și-n mintea mea. Dincolo de punctul nostru comun, cartea de față e o lecție de viață și o pildă de urmat. Are forță, are conținut puternic, aduce motivație și e o inspirație, înainte de toate. Îmi plac oamenii care se ridică din genunchi și găsesc o cale corectă, îndrăzneață, înțeleaptă spre lumină, spre a da sens drumului pe care se află, spre a merge mai departe. Îmi plac oamenii care știu că viața merită a fi prețuită și îi dau sens, bucurie de a fi trăită, farmec și savoare; oamenii pasionali și raționali totodată, cei care trăiesc cu responsabilitate și cu dorința de a construi temeinic, pentru a lăsa ceva durabil în urma lor.” 

                                                                                                                           Andreea Marin

             „Pentru cei porniți în acest demers al lecturii din curiozitatea de a iscodi sufletul unei vedete, vestea bună este că, la capătul unei asemenea lecturi, revelațiile vor depăși cu mult marginile simplei curiozități, atingând, în primul rând, propriul suflet. Giulia Nahmany are atâta bunătate și onestitate în felul ei de a fi și de a se mărturisi, încât lectura cărții de față - de altfel, absolut fermecătoare și plină de emoție - este un excelent exercițiu de redescoperire de sine și a sensurilor nobile ale vieții pe pământ.”

                                                                                                                  Alice Năstase Buciuta

            „Căutarea de sine a Giuliei Nahmany, mai ales într-un an atât de greu cum a fost cel de după pierderea mamei sale, este o introspecție pe care fiecare dintre noi ar trebui să o experimenteze măcar o dată în viață. Pentru că s-ar putea să avem surprize. S-ar putea să găsim în adâncul nostru destule comori îngropate, destule bogății sufletești neștiute care să ne trezească chiar și din cel mai urât coșmar și să mergem astfel mai departe învingători, cu fruntea sus, conștientizând că suntem mai puternici decât ne așteptam și mai fericiți decât știam.”

 

                                                                                                                       Maia Morgenstern

            „Citind scrierile Giuliei, am descoperit brusc - după primele rânduri - că are talent și în acest domeniu atât de pretențios și spinos. Giulia parcă scrie de când lumea, parcă are la activ o operă deja impresionantă de lucrări literare. Stilul său personal, micile bucurii și marile tristeți într-o viață care îi aparține, joaca lejeră cu lumea cuvintelor, ușurința aparentă cu care înșiră vorbele pe hârtie, modalitatea extraordinar de matură prin care analizează fiecare întâmplare care a marcat-o până acum fac din Giulia deja o autoare de succes și de încredere.”

 

                                                                                                                                            Eugen Cristea

 

 

Puternică & frumoasă 

O să vă rog să parcurgeţi această carte cu trusa de farduri alături şi cu imaginaţia pusă bine la îndemână. Lângă inimă. Să nu vă lipsească încrederea în voi înşivă şi, mai ales, curajul de a experimenta. La final, să vă priviţi cu atenţie în oglindă şi să nu mai îndrăzniţi niciodată să spuneţi „Nu contez, nu sunt prea frumoasă”. Să vă puneți în valoare, să vă iubiți mai mult, să vă respectați infinit, iar apoi să zâmbiţi către imaginea voastră şi să gândiţi că sunteţi creaţia perfectă a Universului. Puternică. Şi cea mai frumoasă.

Anca Rădulescu

 

Binecuvântate ne fie dorurile

„Carmen nu te ia de mână, ca să intri în lumea ei. Ar fi o poziție de forță și ea nu folosește forța decât pentru ea însăși, ca să-și pună ordine în dureri și să scoată din ele... emoții, de-alea pure, calde și colorate. Carmen îți lasă ușa sufletului deschisă și te face să vrei să intri... pentru că știi ce vei simți: știi că-ți va da cu lacrima de toți pereții și te va învăța să zâmbești din nou. Și, exact când te aștepți mai puțin, te îndrăgostești de personajele ei, te revolți împotriva celor care le fac rău și îți dai seama că ești și tu acolo cumva, cu ceva din copilăria ta sau din poveștile familiei tale...

Citesc și simt că m-am urcat într-o mașină a timpului, care mă duce ba într-un viitor cu speranțe, ba într-un trecut unde ea dă, meticulos, toate pânzele de păianjen la o parte, ba într-un prezent copios, cu tot ridicolul unor update-uri pentru care nu suntem toți pregătiți... Are această superputere, mai ales de când nu mai e doar o autoare, ci o scriitoare autentică, fascinantă, cu toate mirodeniile necesare spre a te îndestula sufletește.

Ador ce scrie, iubesc ce simte și mă mândresc excesiv cu prietenia care ne leagă de-o viață.“

                                                                                            Mihaela Rădulescu Schwartzenberg

Nadine Voindrouh

 „Nadine, peste 20 ani de prietenie m-au ajutat să-ți observ îndeaproape transformarea, fără să înțeleg, însă, cu adevărat cum a funcționat motorul ce te-a împins spre mai bine, spre împăcare, spre fericire. Mă bucur că ai găsit calea potrivită pentru a-i învăța și pe alții să se elibereze!”

                Răzvan Fodor

 „Nadine este exemplul viu că nimic nu e imposibil în viață și că suntem ceea ce gândim.”

                Dan Badea

                „Nadine și-a atins izvorul și vrea să știi că și tu poți face asta, fără să dai vina pe cineva că nu poți, că e greu, că e ceva de neatins. Lasă-te purtat de îndemnurile ei și găsește-ți motivația interioară! Nu e niciodată prea târziu să-ți atingi izvorul viselor!”

                Florentina Fântânaru, realizatoare TV (emisiunea Dincolo de aparențe)

 „Dreamboard ne forțează să trasăm drumul, să vedem exact ce vrem să realizăm, cu ce bază, în cât timp, să nu ne lăsăm viața la voia întâmplării. Și să pornim cu încredere și curiozitate pe acest drum.”

                Manuela Maftei, Finance Manager, Business Lease Romania S.R.L.

 „Lucrul pe care îl admir cel mai mult la Nadine, omul cu un optimism debordant, este că ne roagă, cam o dată la două propoziții, să fim buni cu noi înșine și cu cei din jur pentru că bunătatea este baza solidă ce îți va susține visurile!”

                Ela Prodan, actriță și participantă la atelierul Dreamboard

„Întâlnirea cu doamna Nadine Voindrouh este una dintre bucuriile vieții mele. Știu că această carte le va ajuta pe multe femei din România să își (re)găsească drumul, calea în viață. În cea profund lăuntrică, mai ales... Mulțumesc, Nadine, ești un om frumos cu totul!”

                Cristiana Uzună, avocată și participantă la atelierul Dreamboard

 

Giulia Nahmany

            Este antreprenoare, personalitate media și solistă de origine israelo-română. Pasionată de arta cinematografică și dorind să-și îmbunătățească abilitățile de a performa, Giulia a studiat actoria împreună cu unii dintre cei mai reputați actori și regizori români: George Ivașcu, Stela Popescu, Eugen Cristea, Florin Piersic și, nu în ultimul rând, cu bine-cunoscuta și apreciata Maia Morgenstern.

            Urmându-și pasiunea pentru frumusețe și afaceri, Giulia a înființat prima academie în arta machiajului din România, în parteneriat cu Jean-Pierre Fleurimon, un profesionist al acestei arte recunoscut la nivel internațional.

            În octombrie 2011 Giulia își completează marca, prin crearea unei linii de bijuterii ce cuprinde piese realizate manual în Israel, din pietre originale Swarovski. Ulterior, Giulia a adăugat și o linie de parfumuri, lansând alte două produse de succes: „Gold” și „Glam Love”.

            Un alt talent al său, acela de a scrie, a dus la nașterea cărții Merg mai departe, în care își analizează și sintetizează lecțiile de viață primite după decesul mamei și după mai multe încercări aduse în cale-i de valurile vieții.

 

Anca Radulescu

„Nimic nu pregătește mai bine o femeie, pentru orice acțiune, ca machiajul reușit. Dacă te simți frumoasă, chiar ești! Asta am învățat de la Anca și îi mulțumesc necontenit...”

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg

„La Anca Rădulescu, frumusețea nu are nici gust de forță, nici de slăbiciune, ci de ceva firesc, asumat, meritat. Citind cartea Ancăi, un om superb prin faptele sale și probabil doar din întâmplare și prin coordonatele desăvârșite ale siluetei și trăsăturilor, eu m-am întors acasă, în miezul de lumină și splendoare al sufletului meu autentic. Dincolo de machiaje, dincolo de secrete ale frumuseții, asta vă poate învăța cartea Ancăi Rădulescu: să fiți voi însevă, frumoase și puternice cum numai desăvârșirea iubirii de sine vă poate face să fiți.”

Alice Năstase Buciuta

„Meritul Ancăi Rădulescu și al cărții sale este acela că deschide o lume plină de frumusețe, forță și încredere în fața pașilor fiecărei femei care-și dorește să ajungă la cea mai bună variantă a sa. Anca ne călăuzește cu talent și profesionalism către noi însene, obligându-ne cu delicatețe, sensibilitate și talent să ne amintim cine suntem și, mai ales, de ce suntem femei. Cu siguranță și pentru a deveni puternice și a fi mereu frumoase. ”

 Carmen Voinea-Răducanu

„Anca Rădulescu. Omul de la care am învăţat că frumuseţea chipului nu este doar un trofeu cu valoare intrinsecă şi că graţia, delicateţea, nobleţea spiritului, talentul, pasiunea şi profesionalismul trebuie să completeze pentru a construi întregul. Când credeam că nimic nu mă mai poate surprinde, Anca mi-a dezvăluit o lume nouă, în care culoarea şi atenţia la detaliu pot atinge desăvârşirea.”

Paula Chirilă

„Anca e omul pozitiv care umple încăperea. Pentru mine e precum încărcătorul pentru telefon: când mai ai «2% baterie», e bine să o ai în preajmă.”

Dani Oțil

 

CARMEN VOINEA-RĂDUCANU

• Ieşeancă prin naştere, bucureşteancă prin forţa împrejurărilor, Carmen Voinea-Răducanu păstrează în suflet o dragoste de nezdruncinat pentru oraşul ei natal, spre care viaţa o tot întoarce pe nebănuite și câteodată chiar stranii căi.

• Este agenta, asistenta personală, „mâna dreaptă şi piciorul stâng” dar și prietena vedetei TV Mihaela Rădulescu, alături de care lucrează de peste 20 de ani.

• Adoră câinii și are patru femele adunate de pe străzi, când erau puiuți în situaţii-limită, astăzi toate “fetele” ei fiind nişte exemplare superbe. Îi place să creadă că, în același timp, a salvat de pe străzi şi zecile de pui pe care acele căţeluşe i-ar fi putut avea până acum.

• Citeşte enorm, ca şi cum nu ar mai fi ziua de mâine. I se întâmplă foarte rar să lase din mână cartea pe care o citeşte, până nu o termină; biografiile sunt pasiunea ei.

• Îndrăgostită de cinema, este o mare consumatoare de filme. Cu atât mai mult dacă sunt vechi, dacă sunt italiene, rusești, franțuzești și mai ales dacă sunt poveşti reale de viaţă.

• Iubeşte la nebunie călătoriile, şi-ar dori să-şi trăiască viaţa navigând pe toate mările lumii, vizitând cât mai multe ţări, visând și scriind pe o punte, în asfințit sau sub lumina stelelor și a Lunii.

• Adoră să scrie, iar când este vorba despre propriile ei experienţe, scrisul devine patimă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie