Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet Potential de lider

-26%
Pachet Potential de lider

Pachet Potential de lider

  • 101,00RON75,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 150

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

Spiritul leadershipului

Leadershipul e cea mai importantă alegere din viață:

e decizia de a ieși din întuneric la lumină!

 

          Deepak Chopra te invită să ajungi genul de lider atât de necesar în ziua de azi, acela care are o viziune și care o poate face să devină realitate. 

          Calea conturată de Chopra în Spiritul leadershipului se bazează pe cursurile sale pentru manageri și patroni și e valabilă pentru orice tip de afacere și pentru orice domeniu al vieții, de la familie până la școală, biserică și politică. „La nivelul cel mai profund, liderul este sufletul simbolic al grupului“, spune autorul. 

          Marii lideri sunt aceia care se formează la nivelul sufletului. Odată realizată conexiunea cu Spiritul, ai acces nelimitat la calitățile cruciale ale unui lider adevărat: creativitatea, inteligența, puterea de organizare și iubirea. „Poți fi un astfel de lider“, îți promite Chopra. „Calea îți e deschisă. Singura cerință e să înveți să-ți asculți ghidul interior.“

 

Succesul în viaţă. Deprinderi şi strategii care vă vor revela puterile şi calea spre succes

            Bryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoaşterii modului de a atinge succesul şi realizarea personală. În fiecare an, el ţine conferinţe în faţa a mai mult de 450 000 de oameni, în cadrul unor seminare publice şi private. În cartea Succesul în viaţă, autorul ne oferă un sistem puternic, cu eficienţă maximă, bazat pe cercetări şi aplicaţii practice ce s-au desfăşurat pe parcursul a treizeci de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obţine rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieţii voastre.

            Vei învăţa despre idei, concepte şi metode folosite de oameni care au mare succes în tot ceea ce fac. Vei învăţa cum să-ți descătuşezi potenţialul individual, pentru a atinge cele mai bune rezultate personale. Imediat ce vei citi cartea, vei căpăta o gândire pozitivă, vei deveni mai convingător şi te vei concentra mai puternic asupra a tot ceea ce faci. Mulţi dintre cei peste un milion de absolvenţi ai programului acestor seminare, program care stă la baza cărţii de faţă, şi-au mărit substanţial venitul şi şi-au îmbunătăţit viaţa, în fiecare aspect al ei.

            Programul detaliat pentru a atinge succesul şi realizarea personală, prezentat în paginile cărții, include principii viabile bazate pe psihologie, religie, filosofie, management, ştiinţe economice şi politice, istorie şi metafizică. Aceste idei sunt combinate într-o serie de metode care trebuie urmate pas cu pas şi care te vor duce rapid la cel mai mare succes, pe care nici nu ți-ai imaginat că l-ai putea atinge. Ele îțivor consolida respectul de sine, îți vor îmbunătăţi performanţele personale şi te vor ajuta să deții un control perfect asupra fiecărui aspect din viaţa personală şi profesională.

 

Supercoach

Poți să fii antrenat cu adevărat de către o carte?

 

          Lucrează și tu cu Michael Neill, autor de bestselleruri și coach renumit la nivel internațional! În cartea de față, el te ghidează prin 10 sesiuni de coaching, special concepute pentru a-ți îmbunătăți viața.

          Cartea Supercoach îți oferă:

  • o explicație simplă, dar profundă, a modului în care funcționează mintea,
  • un mod complet nou de a gândi despre obiective,
  • baza simplă a relațiilor de durată,
  • o înțelegere nouă și radicală a emoției umane,
  • secretul securității financiare în orice economie,
  • idei pentru a-ți spori creativitatea, productivitatea și multe altele!

          Participă și tu la schimbarea lumii și începe-ți experiența unei vieți mai profunde și mai semnificative! Supercoach îți dezvăluie cu inteligență, umor și suflet potențialul neexplorat din tine!

        DR. DEEPAK CHOPRA 

          Pionier la nivel mondial în medicina integrativă și transformarea personală. A scris 86 de cărți, traduse în peste 40 de limbi, inclusiv numeroase bestselleruri New York Times

          Este doctor în Medicină Internă, Endocrinologie și Metabolism, membru al Colegiului American al Medicilor și membru al Asociației Americane de Endocrinologie Clinică. The World Post și The Huffington Post l-au clasat pe locul 17 în topul celor mai influenți gânditori din lume și pe locul 1 în topul celor mai influenți oameni din medicină.

 

 Bryan Tracy

Bryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoaşterii modului de a atinge succesul şi realizarea personală. În fiecare an, el ține conferințe în fața a peste 450 000 de oameni, în cadrul unor seminarii publice şi private.

În cartea Succesul în viață, autorul ne oferă un sistem puternic, cu eficiență maximă, bazat pe cercetări şi aplicații practice ce s-au desfăşurat pe parcursul a 30 de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obține rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieții voastre.

 

MICHAEL NEILL 

          Coach cunoscut la nivel internațional, descris adesea drept „antrenor de antrenori“. Se bucură de un respect extraordinar în domeniul său căci a reușit să găsească o formulă inteligentă, jovială și sufletistă pentru eliberarea potențialului uman.

          Are o experiență de peste 25 de ani ca antrenor, consilier, prieten și mentor pentru vedete, directori executivi, capete încoronate și alți oameni care își doresc să obțină cât mai mult de la sine și de la viața lor. 

          Cărțile sale au fost traduse în 23 de limbi, iar conferințele, atelierele și programele sale online au ajuns în peste 60 de țări, pe șase continente, în întreaga lume.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie