Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet pentru o cariera de vis

-39%
Pachet pentru o cariera de vis

Pachet pentru o cariera de vis

  • 123,00RON75,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 150

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

Manual de vorbire in public

         Examene orale, interviuri pentru angajare, prezentări și discursuri pe care trebuie să le susții în public...            Vorbim zilnic – pentru a comunica cu cei dragi, cu colegi sau cu străini și pentru a avea succes în educația și în viața noastră profesională. Însă abilitățile de exprimare orală, mai ales în public, sunt un domeniu neglijat și mulți oameni se simt anxioși, timizi, complexați și chiar blocați atunci când trebuie să ia cuvântul.            Manual de vorbire în public este un ghid simplu și succint menit să te ajute să-ți depășești blocajele și să rostești ceea ce gândești indiferent cine se află în fața ta și indiferent de contextul în care te găsești. În afară de exerciții și sfaturi legate de respirație, postură, dicție și vorbire, cartea de față conține și tehnici puternice pentru a te ajuta să rezolvi problema de bază: stima de sine.

 

Legea lui OM

            Un principiu simplu: Sunt OM cu tine, deci și tu vei fi OM cu mine. O cercetare sociologică extraordinară: Studiu asupra dezvoltării adulților, întreprins de Harvard University și derulat pe o perioadă de 75 de ani! O concluzie simplă și puternică: Fericirea în viață este dată de... relațiile interumane bune.

            Iată fundamentul pe care Marcel N. Popescu elaborează o adevărată ecologie a relațiilor umane, cu scopul declarat de a spori calitatea interacțiunilor, de a întări și a crește armonia socială și de a cultiva dezvoltarea personală.

            Află din cartea „Legea lui OM” toate secretele unei comunicări reușite și cum să observi/interpretezi vorbele și comportamentele subtile. Învață cum să-ți folosești trupul ca mijloc de comunicare, cum să-ți controlezi emoțiile și cum să negociezi eficient în orice aspect al vieții personale și profesionale. Învață tehnici moderne și exersează activitățile practice oferite de această carte pentru a duce o viață fericită, inteligentă, împlinită și armonioasă.

 

Programul 1, 2, 3

Fiecare nouă zi e diferită de toate celelalte câte au trecut. Pentru că îți oferă șansa de a încerca mereu ceva nou. Sau de a privi lumea dintr-o perspectivă inedită. 

Dar, mai înainte, adună-ți ideile răzlețe în aceste pagini și vei vedea cum gândurile tale prind contur. Nu doar că vei alunga monotonia și blazarea, dar... tot privind spre viitor, vei vedea cu mai multă claritate și trecutul.

În fiecare zi, înaintează cu trei pași. Dă frâu liber imaginației, ca să nu ajungi la bătrânețe să te întrebi „Cum ar fi fost?“ Așadar, fii autorul vieții tale! 

 

Scapa de stres!

Stresul este o reacție instinctivă, 

declanșată în fața unei situații problematice. 

Însă el este benefic doar până la un punct!

 

          Problema apare atunci când stresul persistă luni întregi sau chiar ani. Și mai grav este că, indiferent de situația care îl declanșează, stresul e, de fapt, ceva creat chiar de noi! 

          Cartea de față descrie călătoria psihologică care îți permite să ieși din acest ciclu infernal, prin mijloace simple și eficiente, începând cu modificarea stilului de a gândi și a trăi. De asemenea, vei afla din ea cum să lupți împotriva stresului folosind remedii naturiste, tehnici de respirație, automasaj, metoda AORA, meditația, Ho'oponopono și multe alte metode, cu beneficii dovedite.

          Transformă stresul nociv în impuls pentru acțiune și recapătă-ți controlul asupra vieții tale!

 

Regulile Reale ale vieții. Echilibrarea condițiilor vieții cu cele proprii

Viața ne aduce tuturor provocări și piedici. Indiferent ce spunem ori facem sau indiferent în ce credem, ea își are propriile condiții, care nu sunt ceea ce am gândit noi. Trudim ca să avem o anumită viață, dar până atunci trăim altceva.

Și atunci? Cum să ne adunăm curajul și tăria de a merge mai departe? Cum să creăm Planul B și să devenim mai înțelepți de pe urma experienței?

Călătoria lui Ken Druck prin tragedia de după moartea fiicei sale, Jenna, l-a condus la descoperirea secretelor despre cum să supraviețuim în urma celor mai mari pierderi și cum să aflăm darurile tainice ale unei asemenea situații: oportunități imperceptibile de dezvoltare spirituală, de reînnoire, descoperire, sens și chiar bucurie.

Prin experiența sa de instructor și confident pentru oameni din lumea întreagă, Ken cunoaște diferența dintre utopie și adevărul absolut. Abordarea lui sinceră și revigorantă transformă adversitatea în oportunitate.

Cartea Regulile Reale ale vieții nu prezintă o soluție rapidă și nici nu banalizează luptele din viață. Ea îți arată cum să te vindeci. Cum să te dezvolți sufletește. Cum să fii deopotrivă distrus și întreg, devenind și rămânând realist. Odată ce cunoști Regulile Reale, echilibrezi condițiile vieții cu cele proprii și trăiești cu bucurie și curaj.

 „Recomand cu căldură această excelentă carte a lui Ken Druck. Citește-o și pune-i înțelepciunea dobândită cu greu să lucreze spre binele tău.“

Dr. Gay Hendricks (Cinci dorințe și Prima regulă a lui Ten, Editura For You)

Valérie Guerlain este actriță, profesoară de teatru și coach.

Susține cursuri de formare în corporații și licee și are o bogată experiență în abordarea psihologică a problemelor de exprimare.

 

Dr. Marcel N. Popescu

            Licențiat în sociologie (Universitatea din București, 1978), științe economice (ASE, 1983) și ziaristică (SSPA, 1989), doctor în științe politice (2012), a activat ca redactor-șef la mai multe publicații economice, ca director de editură și de grup de consultanță în afaceri. Este consilier în comunicare și relații publice la mai multe instituții și profesor universitar de științe ale comunicării.

 

Paris Rosenthal a crescut în Chicago, apoi a absolvit Quest University Canada, specializându-se în Arte liberale. Este fiica lui Amy Krouse Rosenthal – scriitoare cunoscută pentru cărțile de copii, biografiile și ghidurile practice pentru adulți pe care le-a publicat de-a lungul vieții. 

Paris a continuat proiectele editoriale începute de mama ei și a inițiat unele noi, printre care se numără și cartea de față. 

 

DR. LUC BODIN

          Doctor în medicină, licențiat în oncologie clinică, specialist în medicină naturală, autor de bestselleruri, conferențiar, consilier și formator. 

          Practica lui medicală include tehnici de acupunctură, homeopatie, sofrologie, laserterapie, mezoterapie, oligoterapie, alături de NLP, simbolismul bolilor, micronutriție, microimunoterapie, precum și lucrul cu energie, magnetism, șamanism, geobiologie, EFT și Ho'oponopono, într-o formulă unică de medicină spirituală.

 

Dr. Ken Druck

Este unul dintre pionierii transformării personale în SUA, cu inovații în domeniile psihologia bărbaților, coaching executiv, consultanță organizațională, parenting, vindecare de pe urma doliului și, mai recent, arta  de a transforma adversitatea în oportunitate.

Firma lui de coaching, consultanță și team building (Druck Enterprises Inc.) are o bază vastă de clienți, printre care Microsoft, Pfizer, IBM, U-T San Diego și YMCA.

De la fondarea Centrului Jenna Druck, în 1996, „Dr. Ken“ a devenit colac de salvare pentru mii de familii care au suferit o pierdere. El este solicitat adesea să ajute în procesul de vindecare după evenimente tragice, precum atacurile teroriste din 11 septembrie, masacrul de la liceul Columbine și uraganul Katrina.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie