Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet Pam Grout

-45%
Pachet Pam Grout

Pachet Pam Grout

  • 82,00RON45,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 90

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • Autor: Grout Pam
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

Pam Grout te învață cum să mergi nu de la idee la bani,
ci de la recunoștință la bani!

   
Adeseori considerăm că, folosindu-ne gândirea, vom reuși cumva să ne găsim calea de ieșire din probleme. Credem că, dacă depunem suficient efort mental, vom rezolva orice situație ce ne pune în dificultate.
Însă această atitudine nu ne-a dus nicăieri...

Cartea „De la recunoștință la bani” ne învață altceva: să ne bazăm nu pe idei, ci pe recunoștință. Acest exercițiu facil și distractiv are puterea de a ne reconecta cu adevărata noastră natură. Știința a demonstrat că, atunci când privim lumea din perspectiva gratitudinii, când ne folosim atenția pentru a descoperi frumusețea și pentru a identifica minunile din lume, ne acordăm la frecvențe magice. Acest canal al bucuriei este cel mai puternic de pe planetă și singurul în stare să ne schimbe viața radical.

Recunoștința oferă un portal, un punct de intrare direct în inima câmpului de posibilități infinite, descris în altă carte semnată de Pam Grout: bestsellerul E2 (urmat de minunatul volum E3, ambele apărute la Editura For You). Când mulțumești, te plasezi pe o frecvență energetică care atrage miracolele și îți aduce bogăție. Află în ce constă abundența autentică și cum să-ți dezvolți adevăratul capital!
Există o mulțime de cărți despre recunoștință, dar niciuna nu este precum aceasta, care vine cu daruri reale: un semn, un totem, un răspuns și un cadou din lumea reală!

 

E2. Nouă experimente cu energie, pe care le puteţi face singuri şi care demonstrează că gândurile voastre sunt cele care vă creează realitatea

                O nouă apariţie editorială la Editura For You: o carte care este bestseller The New York Times şi care are un titlu interesant şi un conţinut incitant: E2. Nouă experimente cu energie, pe care le puteţi face singuri şi care demonstrează că gândurile voastre sunt cele care vă creează realitatea.

                Titlul, E2, este o parafrază a celebrei ecuaţii a lui Einstein, însă cartea nu este un text despre fizică, ci un text de metafizică aplicată într-un mod amuzant. Mai precis, cartea descrie nouă experimente, pe care să le faceţi singuri – fără niciun cost – şi care vă vor deschide minţile şi vă vor bucura sufletele.

                Autoarea, Pam Grout, a găsit ecuaţia perfectă de realizare a cărţii – doze bine echilibrate de umor, ironie de sine, prezentări de momente inedite şi mai puţin ştiute din viaţa ei şi din viaţa unor celebrităţi – toate ilustrând ideea că gândurile nostre sunt cele care ne creează realitatea, prin urmare, de noi depinde dacă viaţa noastră este frumoasă sau tristă.

                Dacă nu v-am convins până acum, vă mai spunem doar atât: autoarea este jurnalistă de călătorii, iar blogul ei de călătorii se numeşte... www.georgeclooneyslepthere.com [GeorgeClooney a dormit aici.com]. Amuzant, nu? Ei bine, întreaga carte este astfel.

                Este o lectură fascinantă, amuzantă, uşoară şi un cadou frumos pe care să îl faceţi celor dragi. Se vor amuza când vor citi şi când vă vor povesti experimentele.

                Vă lansăm provocarea pe care a lansat-o şi autoarea: după ce faceţi experimentele, care sunt uşoare, amuzante şi din care veţi învăţa multe, aşteptăm să vă scrieţi impresiile pe site, în rubrica de recenzii aferentă acestei cărţi.

 

E3. Încă 9 experimente cu energie ce demonstrează că manifestarea magiei și miracolelor e slujba ta cu normă întreagă

            Cartea E2, apărută în traducere tot la Editura For You, a devenit imediat după publicare un fenomen internațional ce a oferit pentru milioane de oameni impulsul, metodele și energia pentru a transforma cu adevărat gândurile în realitate.

            Prin intermediul volumului E3, autoarea Pam Grout îl duce pe cititor mai departe și mai profund în câmpul infinit al potențialității cuantice, unde binecuvântările și miracolele sunt la ele acasă și unde bucuria constituie modul natural de a gândi și a trăi. Cele 9 experimente noi propuse de Pam, alături de sfaturile utile și amuzante despre cum să păstrăm larg deschisă ușa pentru abundență și libertate, se sprijină pe dovezi incontestabile din viața reală conform cărora Universul doar așteaptă ca noi să primim ceea ce el are să ne ofere și să folosim o  energie ce ne stă mereu la dispoziție.

            Întrucât „realitatea” este un construct cultural și o reflexie a temerilor și prejudecăților personale, singurele certitudini cu adevărat naturale și utile sunt, de altfel, și ideile de bază ale cărții: „Universul ne sustine” și „Totul va fi bine”.

Pam Grout

            Este o romantică incurabilă care crede încă despre lume că este un loc minunat, că oamenii sunt nobili și că totul este posibil.

            Ca să-și câștige existența (deși se miră mereu că oamenii acordă atâta importanță acestui aspect), Pam scrie cărți și articole pentru publicații precum People, Cooking Light, Travel & Leisure, CNN.com, Men’s Journal, The Huffington Post, precum și pe blogul www.georgeclooneyslepthere.com. Îi place și să scrie cărți pentru copii, îndeosebi pentru fiica ei, dar face aceasta numai de plăcere.

            De asemenea, a călătorit prin toată lumea. A învățat 59 de moduri diferite de a construi o cazemată din pernele unei canapele, a perfecționat o lovitură anume la tenis și a făcut voluntariat într-o închisoare pentru femei și la o clinică gratuită.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie