Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

-50%
Pachet Matricea inimă-minte

Pachet Matricea inimă-minte

48,50 LEI 97,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Pagini: 400+272
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,60kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 421 times

Product Description

Biologia transcendenței

De ce suntem blocați într-o cultură a violenței și nedreptății?

Cum se poate recunoaște și aplica idealul transcendent reprezentat de marii maeștri spirituali ai omenirii?

În „Biologia transcendenței”, renumitul Joseph Chilton Pearce examinează înțelegerea biologică actuală a organizării noastre neuronale pentru a afla cum să ne depășim limitările capacităților actuale ale corpului și minții. Cercetări recente în neuroștiințe și neurocardiologie identifică cei patru centri neuronali ai creierului și indică faptul că un al cincilea astfel de centru este situat în inimă. Interacțiunile dinamice dintre creier și inimă sunt concepute pentru a ne depăși capacitățile evolutive actuale. Suntem făcuți, la propriu, să transcendem.

Dar imperativul obedienței sociale ne contracarează moștenirea genetică, blocându-ne capacitățile transcendente și generând violența în toate formele ei. Însă fiecare dintre noi poate răsturna aceste false imperative pentru a ne împlini menirea, aceea în care inima și mintea-creier rezonează în sincronicitate. 

„Esența crizei noastre mereu prezente se bazează pe eșecul de a dezvolta și de a utiliza atât al patrulea și cel mai nou creier din cap, cât și interacțiunile sale dinamice cu creierul inimii.

O nouă generație de biologi și neurosavanți au dezvăluit de ce ne comportăm într‑un mod atât de paradoxal, încât spunem mereu un lucru, simțim altceva și acționăm dintr‑un impuls diferit de oricare dintre acestea.

După secole de remedii deficitare prescrise pentru o boală diagnosticată greșit, aceste noi cercetări ne oferă șansa de a înlătura blocajele către transcendentul din noi și ne permit să dezvoltăm o natură aflată dincolo de furie și violență.“ Joseph Chilton Pearce

Matricea inimă‑minte

Extinzându-și teoriile revoluționare despre minte explorate în bestsellerul „Biologia transcendenței”, Joseph Chilton Pearce explică în cartea „Matricea inimă‑minte” modul în care inima ne furnizează inteligența care ne echilibrează mintea printr-un sistem înnăscut de coerență emoțională-mentală, pierdută de generațiile de azi.

Când ne separăm de inteligența inimii, ne lăsăm în voia creierului nostru reptilian egoist, orientat spre supraviețuire, care ne îndepărtează de potențialul nostru și generează un ciclu nesfârșit de dezastre și crize individuale și sociale.

Oferind dovezi bogate și variate din cercetarea neurologică, civilizații și culturi pierdute, experiențele personale și exemplele unor înțelepți, Pearce ne invită prin această carte la reactivarea motorul evoluției noastre spirituale: matricea inimă-minte. Numai astfel ne recuperăm deplinătatea gândirii, ieșim din bucla comportamentelor distructive și intrăm într-un viitor de pace, conexiune spirituală și evoluție conștientă.

„Pierduți continuu în efectuarea corecțiilor în lumea noastră falsă, nu suntem capabili să recăpătăm mentalitatea orientată spre bunăvoință, care a fost și este cel mai mare atu al nostru pentru supraviețuire și cea mai importantă caracteristică a ființei umane. Intelectul nostru foarte ascuțit este capabil să creeze și să construiască bombe atomice și să distrugă însăși atmosfera Pământului.

Dar inteligența de bază necesară înțelegerii problemei fundamentale a pierderii îngrijirii este obținută doar prin dezvoltarea creierului și a inimii. Iar dezvoltarea creierului-inimii este un impuls major al funcției de îngrijire înseși, care, la rândul ei, depinde de dezvoltarea creierului-inimii.“ Joseph Chilton Pearce

DESPRE AUTOR

Joseph Chilton Pearce este specialist în dezvoltarea copilului, lector și autor ale cărui scrieri se concentrează pe problemele conștienței umane și pe recuperarea practicilor naturale de naștere și creștere a copiilor.

A conferențiat la universitățile Harvard, Oxford, Columbia, Stanford și University of California. A participat la numeroase congrese internaționale și a fost consilier științific laInstitutul HeartMath, Institutul Monroe și Encompass.

Personalitate unică, originală, pasionată și incisivă, a pledat întreaga viață pentru trezirea și evoluția spirituală, așa cum sunt înscrise în genele noastre.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Matricea inimă-minte

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.