Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet Mai mult cu mai putin

-22%
Pachet Mai mult cu mai putin

Pachet Mai mult cu mai putin

  • 58,00RON45,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 90

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • Autor: Becker Joshua
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

Bucuria de a trai mai putin

Trăiește o viață mai bună cu mai puțin!

 

          Deținem prea multe lucruri. Simțim povara lor și ne epuizăm făcând ordine, curățenie și iar ordine. Consumerismul ne îmboldește să obținem case mai mari, mașini mai rapide, tehnologie mai sofisticată, dar nu aduce niciodată fericire. Dimpotrivă: ne sporește dorința de a avea și mai multe! Astfel, cele mai mari pasiuni ne sunt redirecționate către lucruri care nu ne vor împlini niciodată și ne distrag atenția de la viața pe care dorim s-o trăim.

          Cartea Bucuria de a trăi cu mai puțin te ajută să recunoști beneficiile revitalizante pe care ți le oferă o viață cu mai puține obiecte, dar cu mai multe experiențe împlinitoare. Binecunoscutul Joshua Becker îți oferă un plan simplu și eficient pentru a-ți elibera viața și a-ți împlini visurile, regăsindu-ți sinele autentic dincolo de lucruri.

 

Fă-ți loc în viață pentru ce dorești cu adevărat!

 

Casa minimalista

Redescoperă-ți viața și menirea

eliberându-te de obsesia posesiunilor!

         

          Există o Cale și un rost proiectate divin special pentru tine. Uneori, mulțimea obiectelor din jurul tău și grijile care vin la pachet cu ele îți încețoșează drumul și te fac să te simți depășit de probleme. Iar dezordinea din interior ți se reflectă și în exterior...

          Joshua Becker, unul dintre cei mai influenți susținători ai minimalismului, te conduce într-o călătorie deopotrivă interioară și exterioară, întrucât gândurile tale se reflectă în toate mediile în care ajungi. Prin cartea lui Casa minimalistă, el îți arată cum să decizi ce să păstrezi și ce să arunci, atât din locuința ta, cât și din gândurile și obiceiurile tale. Ca urmare, obții două beneficii printr-un singur gest: îți simplifici stilul de viață și scapi de problemele ce stau la baza acumulării excesive. 

          Scopul minimalismului nu este doar crearea unui spațiu de locuit mai primitor, ci și transformarea gândirii tale, ca să ai o viață mai împlinită și mai productivă în lume.

JOSHUA BECKER

          Renumitul promotor al mișcării minimaliste îți propune să înlături lucrurile neesențiale atât din casa ta, cât și din viața și planurile tale. 

          El însuși și familia lui au donat, reciclat sau aruncat peste 60% din ceea ce dețineau și au descoperit o viață cu mai multe bucurii, libertate, recunoștință, generozitate și șanse de a se ocupa de lucrurile care contează cel mai mult.

          Cărțile sale despre minimalism sunt bestselleruri la nivel mondial, iar blogul lui este citit de peste 1 milion de oameni în fiecare lună.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie