Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

-50%
Pachet Jon Kabat-Zinn

Pachet Jon Kabat-Zinn

74,00 LEI 148,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,90kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 272 times

Product Description

Meditația nu este ce crezi 

Bine ai venit la un curs avansat de mindfulness!

Dr. Jon Kabat-Zinn este considerat „unul dintre cei mai buni profesori de mindfulness pe care i-ai întâlnit vreodată” (Jack Kornfield). El a predat timp de decenii beneficiile tangibile ale meditației. Astăzi, milioane de oameni din întreaga lume au adoptat o practică formală de meditație mindfulness ca parte a vieții lor de zi cu zi.

Însă ce este meditația? Și de ce merită încercată? Sau cum să mergi la următorul nivel dacă deja o practici? Află din cartea „Meditația nu este ce crezi” cum să-ți aloci un pic de timp în fiecare zi pentru a intra în starea de conștientizare – acesta este de fapt un act radical de iubire! De asemenea, descoperă mai multe despre meditație de la unul dintre pionierii mișcării mondiale de mindfulness, reputatul dr. Jon Kabat-Zinn, și regăsește-ți sufletul și corpul în deplinătatea lor divină! 

Mindfulness pentru toţi 

Jon Kabat-Zinn a schimbat modul în care ne gândim la conștientizare în viața de zi cu zi, iar prin cartea sa „Mindfulness pentru toți” duce mai departe legătura dintre mindfulness și starea noastră de bine la toate nivelurile: fizic, cognitiv, emoțional, social, planetar și spiritual.

Dr. Kabat-Zinn se concentrează asupra modului în care mindfulnessul poate fi într-adevăr un instrument de transformare a lumii, explicând cum prosperă democrația într-un context care pune accent pe conștientizare și de ce mindfulnessul este un instrument vital pentru înțelegerea și acțiunea atât personală, cât și globală în aceste vremuri tumultuoase. Abordarea autorului, curajoasă și inovatoare, analizează politica prin prisma spiritualității și gândește soluții conștiente pentru binele global.

Când ne „venim în fire“ – atât la propriu, cât și la figurat –, devenim ființe umane guvernate de mai mult de compasiune decât de competiție, mai atente la corpul personal și la cel social, mai conștiente și mai împlinite.

Mindfulness pentru vindecare

Jon Kabat-Zinn, părintele mindfulnessului, ne-a schimbat modul în care ne raportăm la conștientizarea vieții de zi cu zi. El a demonstrat și legătura dintre mindfulness și starea de bine pe toate planurile: fizic, cognitiv, emoțional, social, planetar și spiritual.

În „Mindfulness pentru vindecare”, Kabat-Zinn evidențiază cum practica mindfulness îți vindecă trupul și îți reface traseele neuronale, prin procesele neuroplasticității. De asemenea, mindfulnessul întărește sistemul imunitar și te ajută să procesezi caracterul nepermanent al propriei vieți și sfârșitul său imanent. (Re)venindu-ne în simțuri – atât literal, cât și metaforic –, devenim ființe umane mai înrădăcinate, mai conștiente și pline de compasiune și contribuim, astfel, la vindecarea propriei vieți și a națiunilor.

Trezirea spirituală

Crezi că nu ai timp pentru mindfulness?

Mai gândește-te!

Jon Kabat-Zinn a predat timp de patru decenii, în diverse medii, beneficiile tangibile ale meditației. În prezent, milioane de oameni practică zilnic o formă sau alta de meditație mindfulness.

Dar cum trebuie să meditezi de fapt? Cum arată o practică formală de meditație? Și cum putem depăși unele dintre obstacolele frecvente din calea includerii meditației în viața de zi cu zi în această epocă de distrageri perpetue?

Cartea „Trezirea spirituală”, parte a unei serii de patru cărți, răspunde direct la aceste întrebări urgente și oportune. Dr. Kabat-Zinn prezintă dovezile științifice care certifică beneficiile tangibile ale practicării meditației mindfulness și arată cum poate fi inclusă în viața noastră agitată.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Jon Kabat-Zinn

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.