Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

-50%
Pachet Cum să gândești ca...

Pachet Cum să gândești ca...

38,00 LEI 76,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Autor: Daniel Smith
Pagini: 176+176
Dimensiuni: 13x20
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 365 times

Product Description

Învăța să gândești ca oamenii pe care îi admiri! 

Cum să gândești ca Albert Einstein

Află cum a privit Albert Einstein lumea și cum a revoluționat peisajul științific pentru totdeauna. Descoperă în cartea Cum să gândești ca Albert Einstein drumul care l-a adus până la cea mai faimoasă ecuație din lume: E = mc².

Această carte inspirațională te invită să explorezi abordarea unică a lui Einstein în rezolvarea marilor misterele ale lumii și să urmărești ideile și influențele care l-au modelat, astfel încât să-i adopți în propria viață metodele și practicile care l-au consacrat.

Einstein a pus sub semnul întrebării viziunea clasică asupra lumii, și-a urmat pasiunile cu o voință puternică, și-a vizualizat obiectivele pentru a dezvolta o strategie clară și a văzut fiecare succes ca o piatră de temelie pentru următoarea provocare, fără să creadă niciodată că munca lui este completă. Cuprinzătoare, dar accesibilă, cartea de față te ajută să gândești ca acest geniu incontestabil!

CITATE DE ALBERT EINSTEIN

„Nu am talente speciale. Sunt doar pasionat de curiozitate.“

„Imaginația este mai importantă decât cunoștințele. Cunoștințele sunt limitate. Imaginația înconjoară lumea.“

„Trăiască obrăznicia! Este îngerul meu păzitor în această lume.“

„Nu citi ziare, găsește câțiva oameni care gândesc la fel ca tine și citește‑i pe scriitorii minunați ai trecutului.“

„Ceea ce este cu adevărat valoros în agitația vieții noastre este individualitatea creatoare și impresionabilă, personalitatea – cel care produce nobilul și sublimul în timp ce turma comună rămâne plictisită în gândire și insensibilă la sentimente.”

„Fiecare ar trebui să fie respectat ca individ, dar nimeni nu ar trebui idolatrizat.“

Cum să gândești ca Winston Churchill

Winston Churchill, una dintre cele mai mărețe și mai cunoscute figuri ale istoriei moderne, și-a condus țara prin cea mai întunecată perioadă a sa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În același timp, a fost unul dintre artizanii victoriei finale, dar și ai măsurilor adoptate după aceea pentru a stabiliza lumea și a construi o pace mondială durabilă.

Reflecțiile lui despre tirani precum Hitler și Stalin sunt de o actualitate impresionantă în contextul dictaturilor de azi, dovedind că el a avut intuiții remarcabile privitoare la viitorul omenirii.

Această carte inspirațională te invită să explorezi abordarea unică a lui Churchill în tratarea provocărilor profunde ale epocii sale și să urmărești ideile și influențele care i-au modelat personalitatea și perspectiva, aflând cum să le integrezi în viața ta. Și tu poți învăța să gândești ca omul care și-a câștigat reputația de cel mai mare britanic care a trăit vreodată!

DESPRE AUTOR

Daniel Smith este autor de nonficțiune, editor și cercetător. A scris peste 30 de cărți pe diverse teme, traduse în 25 de limbi.

Este și scenarist pentru Noiser, producător de podcasturi documentare istorice premiate.

De peste 20 de ani, Dan scrie pentru The Statesman’s Yearbook, ghid geopolitic despre fiecare țară din lume, publicat anual timp de peste 150 de ani.

În seria de cărți „Cum să gândești ca...” a mai scris și despre Steve Jobs, Nelson Mandela, Winston Churchill, Leonardo da Vinci, Bill Gates, Stephen Hawking și Sigmund Freud, printre alții.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Cum să gândești ca...

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.